Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS), een bekroonde wereldleider op het gebied van vloeistofmanagementtechnologie, heeft een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website is een weerspiegeling van de sectorale verkoopstrategie en toekomstbestendigheid voor aanstaande uitbreidingsplannen om meer essentiële industrieën te ondersteunen, waaronder de biofarmaceutische industrie, medische technologie, chemie, water, drank- en voedingsmiddelen. 

Lees meer...

Na anderhalf jaar experimenteren, realiseerden RHDHV, GMB en Qsenz een doorbraak in de sliblijn: een betrouwbare drogestof sensor in het centraatwater. Inmiddels heeft de sensor zich bewezen op de rwzi Utrecht “Dat dit gelukt is, is ontzettend gaaf”, zegt Melchior Schenk, business development director Aquasuite bij Royal HaskoningDHV.

Lees meer...

SENSA™ double-pass omgekeerde osmose-installatie produceert gedemineraliseerd water voor de cosmetica-industrie. De installatie is ontworpen voor een een productkwaliteit met een lage geleidbaarheid (<5 microS/cm) en laag kiemgehalte (<10 kve/100 ml).

Lees meer...

Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real al haar technische servicewerkzaamheden overdragen aan Mous Waterbeheer. Als expert op het gebied van waterbeheer zal Mous Waterbeheer alle service en onderhoud, helpdeskondersteuning en PLC-werkzaamheden overnemen.  

Lees meer...

In toenemende mate verplaatst het thema circulariteit zich van de beleidstafels naar de dagelijkse praktijk. Hergebruik van materialen, het circulair benutten van grondstoffen en refurbishen van componenten: het zijn actuele thema’s voor projecten in watertechniek en riooltechniek. En terecht. Gezien de schaarste en hoge inkoopprijzen voor grondstoffen is deze ontwikkeling niet meer dan logisch. Maar hoe pakt circulariteit uit in de praktijk? Welke uitdagingen zijn er? En wat zijn de mogelijkheid en de onmogelijkheden?

Lees meer...

In nauwe samenwerking met de gemeente Groningen, Mous Waterbeheer en I-Real is deze week een uniek project opgeleverd. Als onderdeel van dit project zijn op vier locaties in de stad Groningen meetsensoren geplaatst om zeer nauwkeurig data te verzamelen over neerslag in het gebied. De gestelde doelen vormden een prachtige uitdaging voor alle partijen in dit project.  

Lees meer...

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!