Internet of Things - kort samengevat komt het er in algemene zin op neer dat sensoren met elkaar verbonden zijn via het internet. Sommigen zeggen wel: sensoren zijn de zintuigen van het internet.

Lees meer...

De standaard productcatalogus van KELLER omvat de meeste toepassingsgebieden voor drukmeettechniek. Er zijn echter vaak grote voordelen verbonden aan het optimaliseren van druksensoren, specifiek voor gebruik en integratie in complete systemen op een hoger niveau.

Lees meer...

Doeners die nadenken. Dat is het centrale thema in het gesprek met Hidde Kriele, directeur van Mous Waterbeheer. En vertrouwen. Want door het aangaan van strategische partnerships met klanten en leveranciers streeft Mous Waterbeheer ernaar het verschil te maken. Vooral nu in coronatijd.

Lees meer...

0
0
0
s2sdefault

Een kerntaak van Waterschap Drents Overijsselse Delta is het beheren en bedienen van oppervlaktelichamen en kunstwerken in het watersysteem. Het waterschap beheert 340 gemalen en 1.960 stuwen. Deze gemalen en stuwen zitten in het hele werkgebied van het waterschap dat zich uitstrekt van Assen tot en met Deventer en van Kampen tot en met Hoogeveen.

Lees meer...

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.