Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

WOW Symposium voor weg- en waterbeheerders rondom het fenomeen waar hun doelgroepen elkaar ontmoeten: de brug. 'We krijgen te maken met vragen als: welke verkeersstroom heeft op welk moment voorrang, welke afwegingen maken we daarbij en welke technologie en informatie kunnen we gebruiken om de bedientijden en doorstroming te optimaliseren?' Symposium van WOW, Provincie Noord Holland en Rijkswaterstaat, donderdag 9 april 2020 in Amsterdam - ivm het corona virus wordt dit symposum omgezet in een ONLINE MEETING.

Details: Symposium Weg Ontmoet Water - samenspel tussen mens en techniek

0
0
0
s2smodern

Emissie Symposium Water 2020 geeft een overzicht van recente ontwikkelingen en projecten met betrekking tot emissies naar het oppervlaktewater. Het symposium wordt georganiseerd door Rijkswaterstaat WVL, Ministerie van IenM en Deltares, op 9 april 2020 in Amersfoort - uitgesteld naar dinsdag 6 oktober 2020.

Details: Deltares | Emissie Symposium Water 2020

0
0
0
s2smodern

Symposium met de eindresultaten van het onderzoeksproject 'Hittebestendige Stad', door de Hogeschool van Amsterdam, Hanzehogeschool Groningen, Wageningen Environmental Research en Tauw. Wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat de stad bestand is tegen hitte? - woensdag 15 april 2020 in Amsterdam.

Details: Symposium Hittebestendige Stad

0
0
0
s2smodern

Al 20 jaar werken we samen in Nederland aan het herstel van vismigratieroutes, en met succes. Reden voor een feestelijke bijeenkomst op 16 april 2020. Waar staan we nu en hoe kunnen we verder voor de toekomst? Een seminar voor water- en natuurbeheerders, bedrijven, overheden, instituten en scholen, georganiseerd door World Fish Migration Foundation en HH Rijnland i.s.m. een groot aantal organisaties - op donderdag 16 april 2020 bij Naturalis in Leiden.

Details: Seminar Nederland Weer Vol Met Vis