Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

RIONEDdag 2021 is een online event met een talkshowsetting, met presentaties en rondetafelgesprekken over actuele ontwikkelingen, spannende vragen en intrigerende dilemma’s. RIONEDdag - donderdag 28 januari 2021.

Details: RIONEDdag 2021

0
0
0
s2smodern

STOWA en KWR presenteren in dit webinar een methodiek om de potenties van waterhergebruik voor zoetwatervoorziening goed in beeld te brengen. Daarbij worden oa Sankey-diagrammen gebruikt, waarin de verschillende waterstromen tussen vraag en aanbod in beeld worden gebracht. Tijdens het webinar worden de resultaten voor enkele voorbeeldgebieden getoond, met een discussie over de toepasbaarheid van de voorgestelde aanpak.

Details: STOWA | Webinar 'De rwzi als waterfabriek voor een robuuste zoetwatervoorziening'

0
0
0
s2smodern

Webinar over de mogelijkheden van Akoestische Doppler Current Profilers (ADCP) voor het vastleggen van stroomprofielen en het bepalen van het debiet in open kanalen. Webinar door Elscolab ism Sontek, op donderdag 28 januari van 10:30-11:30 uur.

Details: Elscolab | Webinar ADCP systeem

0
0
0
s2smodern

Online kennisfestival ‘Do Facts Matter?’ door STOWA en Waterschap Drents Overijsselse Delta. Gebruiken we de aanwezige kennis en inzichten wel genoeg bij besluitvorming over belangrijke thema’s als klimaatadaptatie, waterkwaliteit en circulariteit? Doen feiten er eigenlijk wel toe? Online Kennisfestival van de Waterschappen op donderdag 4 februari 2021 van 8:30-17:30 uur.

Details: STOWA | Kennisfestival van de Waterschappen

0
0
0
s2smodern

Robuuste Watersystemen | 10-delige webinarreeks over klimaatbestendige en robuuste watersystemen door Witteveen+Bos samen met een partner, klant of con-collega. Iedere twee weken wordt een ander onderwerp uitgelicht. #3 Droogte & natuur, door Remco van Ek (Witteveen+Bos) - dinsdag 9 februari 2021 vanaf 10:00 uur.

Details: Witteveenbos.com | Webinarreeks Robuuste Watersystemen

0
0
0
s2smodern

In de transitie naar een duurzame en circulaire industrie spelen industrie- en afvalwater een belangrijke rol. Tijdens Watervisie 2021 discussiëren we via live online talkshows over de huidige en toekomstige (on)mogelijkheden van water mining. Maar ook over de waarde van water als grondstof, energiedrager en koelmiddel in de industrie. Webinar met tafelgasten uit de procesindustrie, industriewaterexperts en politieke beslissers - donderdag 11 februari 2021.

Details: Watervisie 2021