Colors: Orange Color

0
0
0
s2sdefault

KNW Webinar waarin we verkennen wat is de meest circulaire, maar ook duurzame toepassing is voor organisch materiaal in afvalwater: gebruik als bodemverbeteraar of als nieuwe bouwsteen. We verkennen beide routes tijdens een webinar van KNW Themagroep Circulaire Watertechnologie, op donderdag 17 juni 2021 van 16:00-18:00 uur.

Details: KNW Webinar 'Circulair slib, een organisch vraagstuk'

0
0
0
s2sdefault

De reinigingsfrequentie van kolken werd lange tijd gebaseerd op het beschikbare budget of expert judgement, omdat betere gegevens ontbraken. In dit webinar worden nieuwe inzichten gedeeld om kolkenbeheer beter af te stemmen op lokale omstandigheden. RIONED Webinar op donderdag 17 juni 2021 van 13:30-14:30 uur.

Details: RIONED | Webinar 'De grote winst van doordacht kolkenbeheer'

0
0
0
s2sdefault

Eindsymposium van onderzoeksproject 'Burgerparticipatie in Klimaatadaptatie' met oa de leerervaringen van de Lliving Labs en het eindrapport over Samenwerken aan de klimaatbestendige stad. HZ Hogeschool Zeeland, online event op donderdag 17 juni 2021 van 9:00-13:00 uur.

Details: Project Resilient Deltas en contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2sdefault

Webinar over de gevolgen van klimaatverandering op de infrastructuur in onze delta. Hoe en wanneer kunnen assetbeheerders anticiperen op lange termijn scenario’s (na 2100)? Movares-webinar 'Klimaat en infra, keuzestress of tijd zat?' op donderdag 17 juni 2021 van 12:30-13:45 uur.

Details: Movares | Webinar 'Klimaat en infra, keuzestress of tijd zat?'

0
0
0
s2sdefault

Het lastige van klimaatadaptatie is dat er geen landelijke normen gelden. Hoe kom je samen met collega's, partners en bestuurders tot een gedragen beschermingsniveau? Hoe communiceer je open met elkaar, en wie doet vervolgens wat? KNW Webinar #1 over sleutels tot succes bij klimaatadaptatie, op woensdag 23 juni 2021 van 16:00-17:00 uur.

Details: KNW Webinars: Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie

0
0
0
s2sdefault

Verdiepingssessies Duurzame en natuurvriendelijke oevers, door Platform WOW ism Waterschap Zuiderzeeland en Rijkswaterstaat. Alles over onderzoek, kansen en opbrengsten mbv MKI en LCC; over aanleggen in de praktijk; en over keuzes tav welke type oever in welke suituatie. Drie webinars van 1 uur, op 28 en 29 juni 2021.

Details: Platform WOW | Duurzame en natuurvriendelijke oevers

logo

KNW Lidmaatschap

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform"

Word ook lid

Nieuws van KNW

 • Sleutels tot succes bij klimaatadaptatie

  Wat zijn sleutels tot succes bij klimaatadaptatie? Serie webinars over do's en don'ts, bij de voorbereidingen en het proces naar breedgedragen keuzes, én bij de uitvoering van maatregelen - door KNW Themagroep Water & Ruimte op 23 juni, 30 juni en 7 juli 2021 van 16:00-17:00 uur.

 • Terugblik: Worstelen met participatie

  Wat is nodig voor echte participatie, en hoe organiseer je dat? We deelden voorbeelden, ideeën en oplossingen tijdens het 2e webinar 'Vorm geven aan transities' op woensdag 9 juni; lees verder voor de presentaties.

 • RIONEDinnovatieprijs voor stedelijk waterbeheer

  Werkt uw organisatie in het stedelijk waterbeheer? En heeft u dit jaar een nieuw product ontwikkeld? Of een project, proces of dienst aangeboden, iets wat nieuw en vooruitstrevend is binnen het stedelijk waterbeheer? Wie weet is het de RIONEDinnovatieprijs waard!

 • Online challenge Wetskills-Japan 2021

  Wetskills organiseert een Water Challenge gekoppeld aan de Olympische Spelen in Japan, met cases over oa klimaatadaptie en off-shore windparken. Online programma met internationale teams, vanaf 29 juni parttime, met een spetterende finale op 5 augustus. Zie de video uitnodiging van windsurfer Kiran Badloe, en doe ook mee!

Meer nieuws van KNW