Colors: Orange Color

0
0
0
s2smodern

Webinar CoP Beheer en Onderhoud: 'Trots op (ons) waterbeheer, successen uit de praktijk'. Dit najaar geen Themadag op locatie, maar een webinar met drie interessante thema's rondom satellietschouw, droogte en techniek. Webinar op dinsdag 3 november 2020 van 9:00-10:30 uur.

Details: Webinar CoP B&O: Waterbeheer - Successen uit de praktijk

0
0
0
s2smodern

Kennis in de Praktijk - De workshop die eerst gepland stond wordt nu een webinar ism Brabant Water. Webinar met prakijkcase, demonstratie-video en discussie groepen, op donderdag 5 november 2020 van 12:30-15:15 uur.

Details: Webinar 'Calamiteiten in persleidingen'

0
0
0
s2smodern

In de cyclus 'Water in de circulaire economie' richten we in het 7e webinar de focus op 'Governance en gedrag'. Zie ook de terugblik op de voorgaande webinars. Webinar 7 op donderdag 5 november van 16-17 uur.

Details: KNW | Webinarcyclus 'Water in de circulaire economie'

0
0
0
s2smodern

Met de Omgevingswet (2022) vervalt de verplichting om een gemeentelijk rioleringsplan (GRP) vast te stellen. Toch blijft planmatig werken nodig om maatregelen te bepalen en de bekostiging te borgen. RIONED Webinar over de nieuwe kansen die het opstellen van een gemeentelijk rioleringsprogramma onder de Omgevingswet biedt, wat daarbij de haken en ogen kunnen zijn, en wat het uiteindelijk kan opleveren. Webinar op donderdag 5 november 2020.

Details: RIONED | Gemeentelijk Rioleringsprogramma onder de Omgevingswet

0
0
0
s2smodern

Themasessie over verzilting van het grondwater en het oppervlaktewater, de fysische processen en de (on)mogelijkheden van het modelleren van zoet-zoutovergangen. En hoe moet je met de modelresultaten omgaan? Online Themasessie 'Zoet-zout in de ZW Delta - Kennis en modellen' wordt verzorgd door Deltares, op dinsdag 10 november 2020 van 11:30 - 13:00 uur.

Details: Deltares | Themasessie Zoet-zout in de ZW Delta