secundair logo knw 1

H2O geeft de mogelijkheid tot reageren op artikelen. Dit met het doel om de uitwisseling van gedachten, meningen en ideeën tussen waterprofessionals te stimuleren.

H2O hecht aan debat met open vizier. Alleen bezoekers die een valide emailadres invullen of zijn aangemeld kunnen reacties plaatsen. Reageren onder eigen naam, geen initialen.

Om de kwaliteit van de reacties te waarborgen worden ze eerst door de redactie gelezen voordat ze op de website worden geplaatst. Dit zogeheten modereren kan enige tijd vergen.

We willen graag inhoudelijke en relevante reacties. Houd deze bij voorkeur beknopt.

Scheldwoorden, beledigingen, beschuldigingen, discriminerende opmerkingen, smaad en dreigementen zijn niet toegestaan. Ook doelbewuste provocaties, commerciële uitingen en privégegevens worden niet geplaatst.

Vermelden van links naar artikelen, brondocumenten of websites is toegestaan, mits ze relevant zijn en niet commercieel.

Reacties die niet aan de kwaliteitscriteria voldoen worden niet gepubliceerd. Als u onverhoopt een ongepaste reactie leest of een fout, dan kunt u de redactie daarop wijzen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.