secundair logo knw 1

EH Claim rgb 300px 6Waterkwaliteit en -veiligheid gewaarborgd door innovatieve instrumentatie-, analyse- en onderhoudsoplossingen.

Endress+Hauser combineert een breed portfolio van slimme meetinstrumenten met industriegericht advies en specialistische services om op een flexibele en efficiënte manier te zorgen voor waterveiligheid met controleerbare naleving van de regelgeving. Met onze unieke en uitgebreide lijn van instrumentatie, diensten en oplossingen helpen wij u de kosten van uw (afval) waterbehandeling te minimaliseren en de beschikbaarheid van uw installatie te maximaliseren. Vertrouw op een partner die de kennis heeft van de eisen in de (afval)waterindustrie.

Endress+Hauser Nederland is onderdeel van de Endress+Hauser Groep en bestaat al 70 jaar. Het is een familiebedrijf met vestigingen over de hele wereld. We zijn actief in verschillende industrieën. Bij Endress+Hauser Nederland werken 165 mensen.

Contact met Endress+Hauser Nederland

Nikkelstraat 6
1411 AJ Naarden
Tel. 035-6958611
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.nl.endress.com

Vanaf maart start Endress+Hauser met een reeks van 4 kennissessies met verschillende onderwerpen. Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie over de onderwerpen, tijden en data vindt u op onze website: www.nl.endress.com/kennissessie

1 februari 2024 bij Endress+Hauser te Naarden 

De industrie speelt een belangrijke rol in de energietransitie en wij zullen onze verantwoordelijkheid daarin moeten nemen. Het seminar geeft u wat meer inzichten in de energietransitie en kan u helpen de richting te bepalen voor uw bedrijf. 

Het is een dagprogramma inclusief lunch en netwerkborrel.  
Het seminar vindt plaats bij Endress+Hauser in Naarden. 

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Klik hier voor het programma.
Schrijf u in via onze website: www.nl.endress.com/energieseminar 

30 januari 2024 bij Endress+Hauser te Naarden 

Endress+Hauser organiseert een seminar dat ingaat op de veranderingen in de wetgeving voor het meten van afvalwater. We besteden in dit seminar ook aandacht aan de komende wijziging: CZV wordt TOC en NKj wordt TN-TON, hoe correleren laboratorium- en proceswaarden?  

Het is een dagprogramma inclusief lunch en netwerkborrel.  
Het seminar vindt plaats bij Endress+Hauser in Naarden. 

Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden. Bent u geïnteresseerd om het seminar te bezoeken, lees hier het programma of schrijf u direct in via onze website: www.nl.endress.com/waterseminar 

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.