secundair logo knw 1

Blijven wonen in de polders van Nederland. Wonen met water. Ruimte voor wonen en ruimte voor water. Dat zijn uitdagingen waar we ons voor gesteld zien nu we te maken hebben met klimaatverandering. Kunnen we blijven wonen waar we gewend zijn te wonen? Hoe richten we ons landschap in op een manier die past bij klimaatverandering? En vooral; hoe kunnen we dit technisch realiseren? Dat zijn vragen waar we bij Mous Waterbeheer dagelijks mee bezig zijn.

De meerwaarde van techniek voor waterbeheer

Mous Waterbeheer is de technisch specialist voor gemeenten en waterschappen. We zetten dus technische oplossingen in voor de grote vraagstukken van waterschappen en gemeenten. Installaties om te zorgen voor een goed waterpeil, schoon zoet water, een leefbare omgeving; dat zijn thema’s waarvoor gemeenten en waterschappen onze technische vakkennis aan bijdraagt. In de praktijk komt deze technische kennis tot uiting in poldergemalen, stuwen maar ook bijvoorbeeld gemalen voor fietstunnels en aquaducten. En de elektrotechnische installaties die ervoor zorgen dat deze gemalen blijven draaien.

De technische kant van Nederland waterland

Nederland is natuurlijk waterland bij uitstek. Er zijn veel bedrijven die actief zijn met en op het water: watersport, watertechnologie, drinkwaterbedrijven, waterschappen. Wat Mous Waterbeheer uniek maakt, is dat we door onze technische kennis daadwerkelijk bijdragen aan droge voeten. Onze ervaring in besturingstechniek, mechanica en elektrotechniek helpt om de straten na een hoosbui weer toegankelijk te maken, het waterpeil op het juiste niveau te houden en ervoor te zorgen dat vuilwater afgevoerd wordt. We doen onderhoud aan gemalen waardoor we installaties op een duurzame manier en voor een lange tijd kunnen blijven gebruiken. En we steken onze nek uit in de markt met circulaire oplossingen door bewust te kiezen voor hergebruik, renovatie of reparatie.

Alle technische expertise in één team

Wat Mous Waterbeheer echt uniek maakt is dat we alle disciplines om tot een goede technische oplossing te komen in huis hebben. Van technisch advies door onze projectleiders, engineering, kastenbouw, mechanische werkplaats en buitendienst; als team werken we nauw samen van eerste idee tot oplevering en vervolgens onderhoud en storingsdienst. Met een baan bij Mous Waterbeheer draag je dus echt bij aan hoe we wonen, waar we wonen en zorg je voor een veilige leefomgeving.

Kom jij werken bij Mous Waterbeheer

Als collega bij Mous Waterbeheer draag je elke dag bij aan de leefomgeving. Voor elke hoosbui, elk natuurgebied en elk wasje dat we draaien is de technische kennis van Mous Waterbeheer nodig. Wil jij jouw technische kennis inzetten? Of heb je organisatorisch talent en kun je goed plannen? Laat het ons weten. We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe jouw talent ingezet kan worden in ons team.

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.