secundair logo knw 1

RGB VEOLIA HD

Wij zijn Veolia Water Technologies Netherlands. We know water. Water is onmisbaar in het productieproces en te kostbaar om eenmalig te gebruiken. Onze focus ligt daarom op duurzaam en efficiënt (her-)gebruik van water. Onze missie? Resourcing the world; met behulp van innovatie waterbehandelingsinstallaties en -services.

Veolia Water Technologies biedt standaardproducten voor industrieën, overheidsinstellingen, laboratoria en ziekenhuizen. Daarnaast leveren wij services, zoals onderhoudscontracten, online monitoring op afstand, verbruiks- en reserveonderdelen, tijdelijke installaties en chemische waterconditionering.

Al onze technieken zijn gericht op het produceren van de juiste waterkwaliteit, het behoud van het milieu en kostenefficiëntie. Dit doen wij met innovatieve, bewezen en circulaire technologieën voor de behandeling van drinkwater, proceswater en het hergebruik of de zuivering van stedelijk en industrieel afvalwater.

Dankzij onze eigen productiefaciliteiten zijn we in staat om kwalitatieve en vooraf geteste producten snel en efficiënt te leveren. Door te luisteren naar de wensen van de klant, blijft Veolia zich doorontwikkelen en leveren wij “state-of- the-art” producten.

website: www.veoliawatertechnologies.nl
linkedin: https://www.linkedin.com/company/17981804/admin/
telefoon: 0318-691500
e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.