secundair logo knw 1

H2O is een uitgave van KNW, het Koninklijk Nederlands Waternetwerk. Onder H2O media vallen het Vakblad H2O, kennismagazine Water Matters en H2O Online met website en de digitale nieuwsbrief H2nieuws, met nieuws, vakartikelen, vacatures, activiteiten, agenda en waterblogs.

H2O is bestemd voor waterprofessionals in de hele waterketen. Het vakblad is verkrijgbaar door lid te worden van KNW of door een abonnement te nemen. Naast het maandelijkse vakblad krijg je twee keer per jaar kennismagazine Water Matters en toegang tot premium artikelen op de website.

De digitale nieuwsbrief H2O nieuws verschijnt twee keer per week (met uitzondering van de zomer), met actueel nieuws, activiteiten en vacatures.

Lidmaatschap en abonnement
Zie hier voor aanmelding als KNW-lid en informatie over losse abonnementen, of neem contact op met het KNW Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765

Download
Zie ook de abonnementsvoorwaarden van Vakblad H2O.

- - -

Archief H2O Vakartikelen en Neerslag in de HYDROTHEEK
Alle H2O Vakartikelen zijn opgenomen in de Hydrotheek, een doorzoekbare database van STOWA met meer dan 50.000 bronnen op het gebied van hydrologie, aquatische ecologie, watersystemen, waterkeringen, afvalwaterzuivering, riolering en waterbeheer in Nederland. Ook de artikelen van tijdschrift Neerslag zijn hierin opgenomen (zoek op tijdschrift = Neerslag). De database wordt beheerd door de WUR bibliotheek.

Portal van de Hydrotheek is Library.wur.nl | Hydrotheek

- - -

 

Redactieadres

H2O
Koningskade 40
2596 AA Den Haag
redactie@h2o-media.nl
070 - 32 22 765