secundair logo knw 1

SENSA™ double-pass omgekeerde osmose-installatie produceert gedemineraliseerd water voor de cosmetica-industrie. De installatie is ontworpen voor een een productkwaliteit met een lage geleidbaarheid (<5 microS/cm) en laag kiemgehalte (<10 kve/100 ml).

 

Veolia Water Technologies biedt een groot aantal farmaceutische producten die geschikt zijn voor de cosmetica-industrie. Als aanvulling op het huidige aanbod introduceert het SENSA™, een installatie die voldoet aan alle eisen van de cosmetica-industrie en dat verschillende soorten water produceert, zoals ultrapuur water, industrieel proceswater en utiliteitswater.

SENSA™ is een omgekeerde osmose (RO) installatie. Dit betekent dat het water met RO-membranen wordt gezuiverd. Het productwater uit de eerst pass wordt nogmaals met RO membranen in de tweede pass gezuiverd om een hogere productkwaliteit te bereiken. De double-pass RO-configuratie van de installatie behaalt een zoutverwijdering van meer dan 99% en produceert water met een geleidbaarheid <5 μS/cm. Met zes op skid gemonteerde units zijn debieten variërend van 1,4 tot 10 m3/h mogelijk, afhankelijk van de kwaliteit van het inlaatwater.

SENSA™ is een milieuvriendelijk installatie die een hoge recovery biedt om waterverliezen tot 90% te minimaliseren (vergeleken met 75% bij conventionele systemen). Een plug & play unit die klaar is voor Clean-In-Place-gebruik (inclusief CIP-verbindingen). SENSA is een product van de bewezen expertise van Veolia Water Technologies. De installatie is ontworpen en gestandaardiseerd volgens Europese normeringen.

Lokale after-sales service- en ondersteuningsteams bieden preventieve en correctieve onderhoudsprogramma's om een efficiënte werking op de lange termijn te garanderen. Bovendien is SENSA™ uit te breiden met Hubgrade, Veolia's digitale monitoring oplossing. Onze klanten profiteren van ons beveiligde cloudgebaseerde aanbod dat geavanceerde gegevensanalyses en -interpretatie biedt, waardoor realtime oplossingen mogelijk zijn. Hierdoor blijft de werking van de installatie geoptimaliseerd.

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.