secundair logo knw 1

  • Colors: Orange Color

logo watervacatures nl 1720x350

Bekijk het actuele overzicht van vacatures en reageer direct bij de werkgever. Uw vacature ook hier? Neem dan contact met ons op: Tamara Bos, T: 06-12065758 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Someren logo WatervacaturesAls Beheerder Water en Riolering druk jij een duidelijke stempel op het functioneren van de duurzame waterhuishouding in Someren. Hemel- en grondwater houden we namelijk steeds meer schoon en gescheiden van vuil water. Je bent van a tot z verantwoordelijk voor het bijhouden van het beheersysteem, alsmede het uitzetten van nodige acties voor onderhoud en vervanging.

Royal HaskoningDHV logo WatervacaturesBen jij op zoek naar een leuke en uitdagende functie waarin jij als Ontwerpleider E&PA Water bijdraagt aan duurzame waterzuiveringen voor afvalwater, drinkwater en industriewater? Waarin je onderdeel bent van een multidisciplinair team en werkt aan innovatieve projecten op het gebied van waterbehandeling? Kom bijdragen aan de watertransitie voor de toekomst! Met een werkveld gericht op zowel Nederland als het buitenland.

PWN logo InfraJobBoardStroomt de kunst van werk voorbereiden, organiseren en tot een succesvol einde brengen door jouw aderen? Zou je graag jouw expertise in elektrotechniek willen inzetten om een significante bijdrage te leveren aan het betrouwbaar onderhouden van drinkwaterinstallaties in Noord-Holland en daarmee alle bedrijven en meer dan 800 000 huishoudens in deze provincie van schoon drinkwater te voorzien?

KWR logo InfraJobBoardWat zijn de behoeften, verwachtingen en mogelijke bijdragen van mensen voor de duurzame watervoorziening van de toekomst? Binnen ons team ga je onderzoek doen naar burgerperspectieven en gedrag van drinkwaterklanten. Je werkt aan meerdere multidisciplinaire onderzoeksprojecten met als onderwerpen risicoperceptie ten aanzien van de waterkwaliteit, het stimuleren van waterbesparende keuzes, en acceptatie van alternatieve drinkwaterbronnen.

KWR logo InfraJobBoardJe werkt (alleen of in teamverband) aan verschillende projecten en onderzoekslijnen op het snijvlak van ecologie en hydrologie. Denk hierbij aan o.a. bescherming en herstel van natuur- en/of waterwingebieden, ecologische effecten van stikstofdepositie, en de effecten van ontwatering, (drink)waterwinning en klimaatverandering op natuur.

Royal HaskoningDHV logo WatervacaturesAls Teamleider Civiel zorg jij ervoor dat medewerkers elke dag met plezier en vol energie hun werk leveren. Je focust je op talenten in je team en draagt bij om de veelzijdigheid van werkzaamheden en uitdagingen op een goede manier tot een succes te brengen. Daarbij ben je verantwoordelijk om groei in werkvoorraad en de formatie van het team synchroon te laten verlopen. Dit vraagt om probleemoplossend vermogen, teamwork, flexibiliteit, klantgerichtheid en creativiteit.

Royal HaskoningDHV logo WatervacaturesAls Adviseur Assetmanagement ben jij sparringpartner van onze opdrachtgevers in de Nederlandse drinkwaterwereld bij het verbeteren van hun Assetmanagementorganisatie. We kijken graag naar het complete pakket: welke uitdagingen komen er op de drinkwatersector af en hoe garanderen we daarbij ook de komende decennia de hoge leverbetrouwbaarheid en waterkwaliteit die we nu gewend zijn - optimaal gebruik makend van de huidige middelen en op tijd investerend in innovaties.

PWN logo InfraJobBoardBen jij klaar voor een avontuurlijke uitdaging als toezichthouder waarbij geen dag hetzelfde is en je op verschillende locaties werkt? Heb jij de ambitie om een essentiële rol te vervullen in het leveren van betrouwbaar drinkwater binnen een organisatie die voorop loopt in hightech innovaties en tegelijkertijd een grote nadruk legt op natuurbehoud?

Nationaal Water Traineeship Watervacatures“Word een specialist in sensortechnologie in het waterketenteam. Installeer, onderhoud en verbeter digitale meetsystemen terwijl je groeit en ontwikkelt als toekomstige expert”. Ben jij afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan? Maak je ambities waar in de waterwereld!

Nationaal Water Traineeship WatervacaturesBen jij afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan? Maak je ambities waar in de waterwereld! Ben jij bereid om via persoonlijke, professionele en vakinhoudelijke groei jouw carrière een kickstart te geven? Heb jij een passie voor water en ben je intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan de vraagstukken van deze tijd? Dan is het Nationaal Watertraineeship precies wat je zoekt.

Wetterskip Fryslan logo WatervacaturesJe werkt samen met (ongeveer) 20 collega's bestaande uit waterkwaliteitsdeskundigen, ecologen en hydrologen. De vakgroep houdt zich bezig met het adviseren over de toestand, de ontwikkeling en verbetering van de waterkwaliteit, waterkwantiteit (grond- én oppervlaktewater) en biodiversiteit. Dit alles door signalering en onderzoeken, monitoring en analyse, vanuit een integrale systeembenadering en in verbinding met interne en externe partners.  

vacatures-bij-waterschap-limburg-watervacaturesAls omgevingsmanager vergroot je het draagvlak voor projecten bij de betrokken partijen in de omgeving. We werken in de IPM-structuur en zoeken een omgevingsmanager die bewezen sterk is in de verkenningsfase, maar ook prima uit de voeten kan in de planuitwerkings- en realisatiefase. Je hebt de verantwoordelijkheid voor een degelijk gebieds- en participatieproces en vertaalt technische en/of juridische projectinformatie naar omgevingspartijen en bestuurders.

Waterschap Zuiderzeeland logo WatervacaturesAls Manager Projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de beheersing van de dijkversterkingsprojecten van ons waterschap. Je bent eindverantwoordelijk voor financiën, planning, risicomanagement en kwaliteitsmanagement. Ben je positief kritisch en heb je minimaal 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie? ‍Dan horen we graag van je!

PWN logo InfraJobBoardHeb jij de ambitie om de kwaliteit van drinkwater in het distributienet nu en in een veranderende toekomst hoog te houden? Ben jij in staat om zelfstandig en samen met andere afdelingen problemen te analyseren en verstandige oplossingen te implementeren? Solliciteer dan op deze uitdagende functie bij onze prachtige organisatie!

vacatures-bij-waterschap-limburg-watervacaturesAls vakspecialist watersysteemsimulatie/hydrologische modellering binnen het cluster areaalbeheer werk je samen met collega’s aan de ontwikkeling van een integraal modelinstrumentarium voor grond- en oppervlaktewater, dat geschikt is voor de belangrijke hydrologische vraagstukken van nu en van de toekomst. In jouw werk ligt het accent vooral op ontwikkeling, beheer & onderhoud en toepassen van het Limburgse grondwatermodel IBRAHYM.

Wetterskip Fryslan logo WatervacaturesDe opgaven van ons waterschap worden groter, complexer en steeds moeilijker voorspelbaar. Dat vraagt om nog meer samenwerking met de omgeving en een omslag in denken en doen. De afdeling bestuursadvisering, communicatie en omgeving (BCO) heeft circa 35 betrokken professionals die de omgeving, het bestuur en de organisatie met elkaar verbinden. Ze weten wat er speelt, kennen de belangen en de informatiebehoefte en gaan in gesprek.

vacatures-bij-waterschap-limburg-watervacaturesHeb jij kennis van hydrologie en watersystemen, ben je analytisch en werk je graag met data? We zijn op zoek naar een breed inzetbare medewerker voor onze Centrale Regie Kamer (CRK). De belangrijkste taak van de Centrale Regie Kamer is het monitoren van de werking en het hydrologisch presteren van het watersysteem- en waterkeringen.

Waterschap Rivierenland logo WatervacaturesHet beheer en onderhoud aan onze dijken, kades, sloten en polderwegen kan niet zonder deskundige advisering, voorbereiding en ondersteuning. In deze rol van teamleider ten behoeve van de afdeling Tactisch Advies, Beheer en Onderhoud vorm jij het gezicht van het team en geef jij sturing aan circa dertig collega’s die samenwerken binnen verschillende taakgroepen.

Provincie Utrecht logo WatervacaturesWil je jouw kennis van grondwater in Utrecht inzetten voor de uitdagingen die er in de provincie zijn? Kun je een complex verhaal simpel uitleggen en technische informatie vertalen naar relevantie voor beleid? En wil je de stap maken naar de provincie? Dan zoeken we jou!

De content op deze pagina wordt gemaakt door watervacatures.nl

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 06 12 06 5758 of mail naar info@watervacatures.nl.