secundair logo knw 1

Albers Alligator, specialist in wateropslag en -afdekking. 

LogoNL AAWij produceren flexibele opslagsystemen tot 10.000 m³ voor water, bluswater, biogas en industriële vloeistoffen. Daarnaast realiseren wij unieke doekconstructies zoals stadiondaken. Albers Alligator is wereldwijd actief in meer dan 35 landen.

Al ruim 40 jaar leveren wij hoogwaardige producten voor de opslag en afdekking van gietwater in de glastuinbouw, percolaatwater en bluswater. Het goed opslaan van regen-, condens- of drainwater draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Op dit moment kiest 70 procent van alle tuinders voor Albers Alligator.

Voor het afdekken van vele soorten vloeistoffen ontwerpen, leveren en installeren wij diverse typen drijvende afdekkingen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld algengroei, vervuiling en verdamping van water in een watersilo of bassin.

Nieuw is ons MULTI-F Solar systeem, een drijvende afdekking voorzien van zonnepanelen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Contact

Website: http://www.albersalligator.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albersalligator.com/
Telefoon: +31 (0)317 419 144
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het beluchtingsproces is een van de belangrijkste onderdelen van het waterzuiveringsproces bij Industriewater Eerbeek (IWE). Tijdens dit proces brengen beluchters extra zuurstof in het water en zetten ze het water in beweging zodat de bacteriën zo goed mogelijk hun werk kunnen doen (het afvalwater “schoon” eten). Albers Alligator heeft na een gezamenlijke brainstorm een product ontwikkeld waarbij de beluchtingsbak in twee compartimenten kan worden opgedeeld. Het drijvende scherm zorgt ervoor dat de delen van het bassin op verschillende manieren belucht kunnen worden (bubbelregulatie).

Albers Alligator en Centrica Business Solutions hebben in november 2022 opdracht gekregen van Marc van der Drift om op zijn twee bassins een MULTI-F Solar te leveren en monteren. Tevens is één talud aan de buitenzijde van zonnepanelen voorzien om de door Marc gewenste 1,0 MW opbrengst te realiseren.

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.