secundair logo knw 1

Albers Alligator, specialist in wateropslag en -afdekking. 

LogoNL AAWij produceren flexibele opslagsystemen tot 10.000 m³ voor water, bluswater, biogas en industriële vloeistoffen. Daarnaast realiseren wij unieke doekconstructies zoals stadiondaken. Albers Alligator is wereldwijd actief in meer dan 35 landen.

Al ruim 40 jaar leveren wij hoogwaardige producten voor de opslag en afdekking van gietwater in de glastuinbouw, percolaatwater en bluswater. Het goed opslaan van regen-, condens- of drainwater draagt bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Op dit moment kiest 70 procent van alle tuinders voor Albers Alligator.

Voor het afdekken van vele soorten vloeistoffen ontwerpen, leveren en installeren wij diverse typen drijvende afdekkingen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld algengroei, vervuiling en verdamping van water in een watersilo of bassin.

Nieuw is ons MULTI-F Solar systeem, een drijvende afdekking voorzien van zonnepanelen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

 

Contact

Website: http://www.albersalligator.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albersalligator.com/
Telefoon: +31 (0)317 419 144
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Duitste attractiepark Irrland heeft een duurzame stap gezet door te kiezen voor het Albers Alligator Multi-F Solar systeem waarbij 800 zonnepanelen op een nieuw waterbassin zijn geplaatst. De opgewekte stroom wordt gebruikt voor de verschillende attracties, auto’s van de bezoekers etc.

Albers Alligator en Centrica Business Solutions hebben in november 2022 opdracht gekregen van Marc van der Drift om op zijn twee bassins een MULTI-F Solar te leveren en monteren. Tevens is één talud aan de buitenzijde van zonnepanelen voorzien om de door Marc gewenste 1,0 MW opbrengst te realiseren.

- Voor opslag van alle soorten (meng)mest en niet-agressieve vloeistoffen.
- Capaciteit van 100 m³ tot 350 m³.
- Door het oprollen goed leeg te krijgen.
- Laat zich eenvoudig verplaatsen.
- Kan op vrijwel elke vlakke ondergrond worden ingezet.
- Leverbaar met diverse aansluitingen

Albers Alligator heeft in een gietwaterbassin een foliebekleding gerealiseerd van in totaal 12.800 m². Dit gebeurde in opdracht van aannemersbedrijf van Daalen bij 4Evergreen in Westdorpe. Het bassin is voorzien van een tussendijk. Hiervoor zijn bij Albers Alligator 2 foliesecties geprefabriceerd van ruim 6.000 m² elk. Om algen te bestrijden wordt het bassin door middel van een drijvende afdekking “het MULTI-F” geheel afgedekt.

Sinds de introductie eind 2019 van de Alligator SiloDome verovert deze nu snel de Nederlandse en buitenlandse markt. Albers Alligator heeft samen met Buwatec de Alligator SiloDome en BUWADome ontwikkeld omdat er een vraag was naar betaalbare afdekkingen voor watersilo’s waarbij de silo goed toegankelijk is.

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.