secundair logo knw 1

Word lid van Koninklijk Nederlands Waternetwerk en krijg Vakblad H2O gratis!

Vakblad H2O is het magazine voor en van de Nederlandse waterprofessionals. H2O geeft volop aandacht aan onderwerpen die voor alle waterprofessionals interessant en relevant zijn. H2O brengt interessante mensen die in de sector werken over het voetlicht. Elke waterprofessional leest H2O. Waterprofessionals met passie voor hun vak zijn bovendien lid van Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW).

Wie lid is van KNW Waternetwerk ontvangt Vakblad H2O gratis. Daarbij hoort twee keer per jaar het speciale kenniskatern Water Matters. En natuurlijk profiteert u dan van alle voordelen die het lidmaatschap biedt, zoals het uitwisselen van kennis, het opbouwen en uitbouwen van een interessant netwerk en ga zo maar door. Alleen een abonnement nemen op Vakblad H2O kan ook. Of maak eerst kennis en vraag een gratis proefexemplaar aan.

Lid worden van KNW? 
Zie lidmaatschap & abonnement voor informatie, tarieven, aanmelding en losse abonnementen.

Abonnement op Vakblad H2O?
Wilt u vakblad H2O en kenniskatern Water Matters in print en/of digitaal ontvangen en toegang krijgen tot de premium artikelen, dan kunt u zich abonneren op H2O door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan ook tweemaal per week de digitale nieuwsbrief en u kunt de H2O-app downloaden via de appstore.

Er zijn meerdere mogelijkheden:

Los abonnement vakblad H2O

  • Binnenland €135 (ex 9% btw)
  • Buitenland (EU) €135 + €30 portotoeslag (ex 9% btw)
  • Buitenland (wereld) €135 + €40 portotoeslag (ex 9% btw)

IP-abonnement
Een IP-abonnement (vanaf €500) voor uw organisatie waarbij uw medewerkers en/of studenten digitale toegang tot alle H2O media krijgen. Om ook de printversie van het maandblad per post te ontvangen, rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van €15 per adres per jaar. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bedrijfslidmaatschap KNW inclusief H2O-media
KNW kent een bronzen, zilveren en gouden bedrijfslidmaatschap inclusief abonnement op H2O-media. U en uw medewerkers profiteren dan van het netwerk en het ledenvoordeel. Voor meer informatie mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Individueel Lidmaatschap KNW inclusief H2O
Het Koninklijk Nederlands Waternetwerk is het sterke en dynamische professionele netwerk in de watersector. Naast een gratis H2O-abonnement gelden voor KNW-leden diverse voordelen. Zie voor meer informatie deze pagina.