Word lid van Koninklijk Nederlands Waternetwerk en krijg vakblad H2O gratis!

Vakblad H2O is het magazine van Nederlandse waterprofessionals. H2O geeft volop aandacht aan onderwerpen die voor alle waterprofessionals interessant en relevant zijn. H2O brengt interessante mensen die in de sector werken over het voetlicht. Elke waterprofessional leest H2O. Waterprofessionals met passie voor hun vak zijn bovendien lid van Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW).

Wie lid is van Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) ontvangt H2O helemaal gratis. Daarbij hoort twee keer per jaar het speciale kenniskatern Water Matters. En natuurlijk profiteert u dan van alle voordelen die het lidmaatschap biedt, zoals het uitwisselen van kennis, het opbouwen en uitbouwen van een interessant netwerk en ga zo maar door. Alleen een abonnement nemen op H2O kan ook. Of maak eerst kennis en vraag een gratis proefexemplaar aan.

Kosten

- Lid worden van KNW (inclusief H2O) kost €103 per jaar (€97,85 met automatische incasso).
- Een los abonnement op H2O kost €125 per jaar (exclusief BTW)

Klik hier om lid te worden van KNW

Aanmeldformulier

U kunt hieronder een abonnement op H2O aanvragen of vrijblijvend een exemplaar opvragen. De abonnementsvoorwaarden kunt u hier raadplegen of hier downloaden als PDF.

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als je onze site bezoekt, ga je akkoord met het gebruik hiervan.      Ik snap het