secundair logo knw 1

Rob Veenman, heemraad bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, heeft de Uniepenning van de Unie van Waterschappen ontvangen. Veenman kreeg de penning als waardering voor zijn jarenlange inzet voor het waterbeheer, hij is al 25 jaar dagelijks bestuurder van het hoogheemraadschap.

Rob Veenman portret 180 vk Rob VeenmanVeenman kreeg de onderscheiding uitgereikt door dijkgraaf Luc Kohsiek van HHNK.

Veenman was in eerste instantie (1 januari 1987 tot 28 juni 1999) heemraad van het Waterschap de Waterlanden, met in zijn portefeuille grondzaken, algemene zaken en communicatie. Op 8 januari 2009 is hij benoemd als hoogheemraad bij het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Hij is dat nog steeds, met als aandachtsgebied waterveiligheid en (vaar)wegen.

 

UPDATE 01 OKTOBER
Rob Veenman kreeg niet, zoals in eerste instantie gemeld, de Waterschapschapspenning, maar de Uniepenning uitgereikt. Dit is aangepast.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)

Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!

Dan kunnen we dus ook mest drogen en het gedroogde gedeelte terugvaren naar Zuid Amerika alszijnde stikstof.