secundair logo knw 1

Marcel Belt wordt op 16 juni geïnstalleerd als wethouder van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dat betekent dat hij stopt als hoogheemraad bij Delfland.

Marcel Belt 180 vk Marcel BeltMarcel Belt is sinds mei 2019 hoogheemraad in het college van Delfland vanuit Water Natuurlijk. Hij heeft de portefeuille waterkwaliteit, biodiversiteit, recreatie en externe betrekkingen.

In Leidschendam-Voorburg neemt hij namens D66 zitting in het college van B en W dat wordt gevormd door de fracties VVD, Gemeentebelangen en D66. Belt is woonachtig in Voorburg. Hij krijgt de portefeuille duurzaamheid, openbare ruimte, zorg, cultuur en burgerkracht.

Delfland streeft ernaar om op 7 juli een opvolger van Belt te benoemen. Tot die tijd worden zijn taken waargenomen door de overige leden van het dagelijks bestuur van Delfland.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!