secundair logo knw 1

Daniëlle van der Sluijs is aangesteld als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos.Tijdens de aandeelhoudersvergadering deze week stemde de AVA in met haar voordracht.

Daniëlle van der Sluijs vk 180 Daniëlle van der SluijsMet de aanstelling van Van der Sluijs telt de RvC een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen en bestaat nu uit Hans van der Ven (voorzitter), Angelique Heckman, Peter Reinders en Daniëlle van der Sluijs.

Het nieuwe RvC-lid is sinds 2020 CFO bij Nedap NV in Groenlo. Van 2009 tot 2015 was zij directeur financieel management bij Havenbedrijf Rotterdam. Ook werkte ze tien jaar bij Nutricia Netherlands, onder meer in de functie van financieel directeur.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.
In aanvulling hierop: Wij hebben voor terrein- en rivierbeheerders (VNBE) nog meer maatregelen in kaart gebracht om deze problemen te mitigeren (zie ook bijlage):
 
@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.