0
0
0
s2smodern

De vakbeurzen Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen krijgen een nieuwe naam: Aqua Nederland. Easyfairs benadert daarmee de sectoren als complete nationale waterketen. De beursorganisator gaat het concept van Aqua Nederland de komende jaren ook in andere landen introduceren.

“Wij zien net als veel van onze partners dat er eigenlijk maar één waterketen is in Nederland die steeds meer een geheel vormt”, licht event manager Esther Rodenburg de naamswijziging toe. "Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, energietransitie, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan." 

De eerste editie onder de nieuwe naam wordt op 23, 24 en 25 maart 2021 in de Evenementenhal Gorinchem gehouden. Op Aqua Nederland krijgen de sectoren afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & Rioolbeheer elk meer gezicht met gerichte kennissessies, demonstraties en netwerkmogelijkheden, aldus de beursorganisator. De exposanten op de RioleringsVakdagen zijn te vinden onder de noemer Stedelijk Water & Rioolbeheer 

De fysieke editie van dit jaar kon niet doorgegaan vanwege de coronabeperkingen, waarop de beursorganisator besloot de beurs door te schuiven. De 300 exposanten die zich hadden ingeschreven, zijn bevestigd voor de beurs Aqua Nederland 2021, die, zo bleek tijdens de ingelaste online versie in juli, een meer hybride opzet krijgt. 

AquaNL logo 900 Het nieuwe logoEasyfairs heeft ook een nieuwe huisstijl voor Aqua Nederland ontwikkeldNieuw is voorts dat de internationale beursorganisator het concept van Aqua Nederland de komende jaren in meerdere landen gaat introducerenLanden als Zwitserland, Zweden en Duitsland staan als eerste op de planning, maar er volgen er meer in de toekomst”, laat de beursorganisator weten. 

 

LEES OOK
Eerste online beurs Aqua Nederland Digitaal voelt als een Prius
Easyfairs zet met pilot Aqua Nederland Digitaal grote stap richting hybride beurzen

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Ach ach....wat een idioterie 'op het IJsselmeer kan t behoorlijk spoken', dus dempen we de boel????
Duizenden en duizenden watersporters weten alles van het IJsselmeer, vissers die er dagelijks hun brood verdienen, weten alles van het IJsselmeer.
Deze flauwekul is gewoon bedoeld om de boel tzt dicht te gooien!!!!
Over het merken van een van deze vissoorten, nl de zeeforel. Op deze vis vist een kleine groep liefhebbers in de voordelta nabij het Haringvliet en Waterweg.
Elk jaar vangen we diverse mooie vissen die natuurlijk worden teruggezet. Misschien kan dit kleine groepje sportvissers op deze manier een grote bijdrage leveren.
Ook in dit waterschap laat het bestuur dus zijn oren hangen naar de boeren. Want waarom wordt er, voordat er een beslissing wordt genomen over het zoutgehalte, wél met hen gesproken en niet met bijvoorbeeld natuurorganisaties?
Hoe moeilijk kan het zijn. Stel de stuwen wat hoger in en het lagere veen komt weer onder water te staan. Kost niks. Scheelt al wel gelijk veel aan het inklinken van het veen en de uitstoot van CO2. Misschien moet de tractor dan wat lichter worden of moeten we gewoon het groene hart weer het oerbos van Nederland laten worden. Al die vlakke weilanden met nauwelijks een koe er op is toch ook niks. CO2 uitstoot omlaag door waterpeil omhoog!
@Pieter den Besten Interessante conclusies naar aanleiding van onderzoek naar governance Marker Wadden. Cultuurverschillen van organisaties kunnen bijdragen aan beter resultaat van samenwerking. Samenstelling van het projectteam is doorslaggevend, dat is ook mijn ervaring bij complexe inrichtingsvraagstukken, waarbij niet het van belang is een koppeling tussen theorie en praktijkkennis te maken. Ik hoop dat de conclusies voor betere governance bij andere inrichtingsprojecten opgevolgd worden, zodat er nog betere resultaten gerealiseerd kunnen worden.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.