secundair logo knw 1

H2O/Waternetwerk nodigt u uit om te reageren op H2O Nieuws, Vakartikelen en Waternetwerk. U maakt hiervoor gebruik van uw eigen social-media account, zoals Twitter of Facebook. Ook kunt een account aanmaken op ons discussieplatform, als u geen social account hebt. Reageren is alleen mogelijk onder uw echte, volledige naam en met uw correcte e-mailadres. Openbaar of anoniem reageren is op onze website niet mogelijk.

Als u reageert op artikelen op h2owaternetwerk.nl gaat u akkoord met de regels die op deze pagina genoemd zijn. De regels kunnen aangepast worden, we raden u daarom aan deze pagina regelmatig te raadplegen.

Onze regels
H2O/Waternetwerk streeft ernaar om een open en eerlijke discussie te faciliteren. Daarvoor hebben we enkele richtlijnen opgesteld:

  • We vragen onze bezoekers de mening van de auteur en bezoekers te respecteren.
  • De redactie weigert of verwijdert reacties met commerciële boodschappen. U kunt adverteren op onze website, klik hier voor advertentiemogelijkheden.
  • Reacties die kwetsend, beledigend, lasterlijk of aanstootgevend zijn, en inzendingen die aantoonbaar onjuist of niet ter zake doende zijn (“off topic”) worden niet geplaatst.

H2O/Waternetwerk behoudt zich het recht voor om:

  • Zonder opgaaf van reden reacties niet te plaatsen die in strijd zijn met de regels die op deze pagina genoemd zijn.
  • Het reageren op een bepaald artikel, of volledig, (tijdelijk) uit te schakelen. Ook reacties die reeds geplaatst zijn worden dan onzichtbaar.

Beweringen en meningen in de reacties op artikelen van H2O/Waternetwerk worden geplaatst op persoonlijke titel van de inzender. Deze vertegenwoordigen dus niet de mening van de redactie van H2O/Waternetwerk.