secundair logo knw 1

Waterbedrijf Holland Water, gespecialiseerd in legionella-beheersende watertechnologieën, neemt het legionella-adviesbureau Aquaservice Nederland over. Het is de derde acquisitie van Holland Water sinds het bedrijf eind 2020 een samenwerkingsverband aanging met investeringsmaatschappij OxGreenfield.

Aquaservice Nederland is gespecialiseerd in waterveiligheid en legionellapreventie. Met de overname van het adviesbureau neemt Holland Water de volgende grote stap in het samenbrengen van de meest essentiële beheersactiviteiten, zegt ceo Rogier van den Brink. “Wij zijn op zoek gegaan naar een installatie- en adviesbureau dat binnen onze visie op modern waterbeheer past. Eentje met een zeer hoge mate van professionele integriteit, specialistische kennis en expertise, klantgerichtheid en oplossingsvermogen. Dit adviesbureau hebben we nu gevonden in Aquaservice Nederland.”

Door de acquisitie van Aquaservice heeft Holland Water nu legionella-beheeradvies, waterinstallatietechniek, monstername en analyse, reiniging en desinfectie, thermisch beheer, alsook fysische en elektrolytische beheerstechnieken onder één dak. Dat biedt het waterbedrijf de mogelijkheid om het one stop shop-concept te introduceren. Daarmee kan het bedrijf, zo is de claim, ‘gestroomlijnde oplossingen voor duurzaam drinkwaterbeheer’ aanbieden. Dat betekent: advies, installatietechniek, monitoring, reiniging en beheerstechnieken.

Holland Water is marktleider in technologie-gedreven drink- en koelwaterbeheer en is actief in Nederland en België. Daarnaast exporteert het complete watertech-systemen naar landen in de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika). Het bedrijf voert onder meer behandelingstechnieken zoals ultraviolet licht (HW Uvidis) en koper- en zilverionisatie (HW Bifipro).

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...