secundair logo knw 1

Wytske Postma treedt terug als directeur van Stichting De Noordzee. Reden is dat Postma zich heeft aangesloten bij Nieuw Sociaal Contract (NSC).

Wytske Postma 180 vk Wytske PostmaDe val van het kabinet en de vervroegde verkiezingen waren voor Postma reden om weer een actievere rol in de politiek te willen spelen, laat de stichting weten. Voordat ze op 1 september vorig jaar aan de slag ging bij Stichting De Noordzee, was ze politiek actief binnen het CDA, onder andere als Tweede Kamerlid. Nu is ze actief voor NSC als campagneleider.

Met de terugkeer in de politiek gaf Postma te kennen de stichting te willen verlaten. In overleg met de Raad van Toezicht is daarop besloten dat Postma terugtreedt als directeur.

Voor Stichting De Noordzee betekent dit het verlies van een directeur met hart voor de Noordzee, schrijft de organisatie. “In het afgelopen jaar heeft Wytske ervoor gezorgd dat Stichting De Noordzee op relevante thema’s zichtbaar en betrokken was in zowel het politiek debat als in de landelijke en regionale media.”

Het werk van Postma wordt de komende tijd overgedragen aan het huidige management team, bestaande uit Ewout van Galen en Frank Reef. De Raad van Toezicht beraadt zich over de opvolging.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

En de lozingen van de waterschappen zelf? Heeft al iemand een idee wat daar aan te doen is?
Interessante innnovatie.
Wat ik me nu afvraag met die sluitdeuren: ze moeten een faalkans hebben van iets van 10^-4 per jaar, mogelijk nog een factor 10 lager.
Hoeveel kogels heeft men laten vallen (op verschillende plaatsen) om te concluderen dat de faalkans als gevolg van een impact (25 kg bal van 22 meter hoogte lijkt me inderdaad een aardige klap geven) op een voldoende laag niveau zit?
Natuurlijk is een gat op één plek niet direct einde levensduur van deur, maar hij zal iig niet mogen bezwijken.
@Johan FliermanDe metingen van die afgelopen 120 jaar geven maar al te duidelijk aan hoeveel invloed dus de mens heeft.
Nu dan 7 miljard mensen die echt geen stapje terug willen doen.
We blijven dus al die fossiele materialen gewoon in de fik steken.
De wereld wordt daar een aardig stormachtig ruig planeetje van.
Veel succes met deze geweldige actie, samenwerken met onze buren! Maar vergeet niet dat ze in Duitsland een andere taal spreken, ook m.b.t. het water, meetmethodes, waarden en normen. 

De aarde regelt haar zaken zelf daar hebben we als mensen geen enkele invloed op ze is er al miljarden jaren en we meten pas 120 jaar onze invloed dus…