secundair logo knw 1

Miranda Diependaal is op 11 januari begonnen als interim secretaris-directeur voor Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Diependaal volgt Gritta Nottelman op, die haar werk voor het waterschap beëindigt.

miranda diependaal 80 vk Miranda Diependaal Diependaal heeft als interimmanager een lange staat van dienst in het openbaar bestuur. Zo was ze directeur a.i bij het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard en eerder bij de gemeente Weststellingerwerf.

Ook bij het waterschap zal ze tijdelijk werkzaam zijn, want het bestuur van AGV wil voor de zomer een nieuwe blijvende secretaris-directeur aanstellen.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.
In aanvulling hierop: Wij hebben voor terrein- en rivierbeheerders (VNBE) nog meer maatregelen in kaart gebracht om deze problemen te mitigeren (zie ook bijlage):
 
@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.