secundair logo knw 1

Ingrid Klokke gaat aan de slag als directeur inkoop- en contractmanagement bij het onderdeel Projecten en Onderhoud (PPO) van Rijkswaterstaat.

ingrid klokke 180 vk Ingrid KlokkeRijkswaterstaat werkt aan een grote onderhoudsopgave. Het gaat om het onderhoud en de vernieuwing van alle snelwegen, inclusief tunnels en bruggen en rivieren en sluiscomplexen met natuur en groenbeheer.

De dienst PPO koopt werk in middels contracten bij een groot aantal marktpartijen, zowel MKB als alle grote Nederlandse bouw- en techniekbedrijven en adviesbureaus.

Klokke is nu werkzaam als portfoliomanager bij de dienst Grote Projecten en Onderhoud (GPO) van RWS. Ze heeft gewerkt aan programma’s als Ruimte voor de Rivier en het Hoogwaterbeschermingsplan.

Klokke studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam met een specialisatie in Bouw en Aanbestedingsrecht.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.
In aanvulling hierop: Wij hebben voor terrein- en rivierbeheerders (VNBE) nog meer maatregelen in kaart gebracht om deze problemen te mitigeren (zie ook bijlage):
 
@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.