secundair logo knw 1

Arjan Driesprong wordt de nieuwe directeur van drinkwaterbedrijf Oasen. Hij begint 1 juni 2024.

Arjan Driesprong 180 vk Arjan DriesprongDriesprong volgt Walter van der Meer op, die 1 februari van dit jaar afscheid nam van Oasen waar hij 12 jaar leiding aan had gegeven.

Driesprong is hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid. Daarnaast is hij voorzitter van de Leidingenstraat Nederland, beheerder van het ondergrondse leidingentracé tussen de havens van Rotterdam, Moerdijk, Zeeland en Antwerpen.

De aandeelhouders van Oasen zien in Driesprong ‘een ervaren bestuurder die verder vorm kan geven aan de ambitie van Oasen om samen te werken aan een duurzame en toekomstbestendige drinkwatervoorziening in het oosten van Zuid-Holland en het zuidwesten van Utrecht’.

Eerder was hij directeur bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, directeur beheer infrastructuur van de provincie Zuid-Holland en directeur Netwerkontwikkeling bij Rijkswaterstaat West-Nederland.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

@Arie van LitDank Arie voor jouw steun. Tja, anderen komen op voor 'ons land'. Ik voor ook mijn water, ook mijn milieu, ook mijn bodem, ook mijn natuur. Iemand moet het doen. 
@Elsa Loosjes (zeer geïnteresDat gaat heel lang duren. En dat is ook de bedoeling van dit boerenbruin rechtse kabinet. Stel je voor dat we de problemen zouden oplossen, wat moeten ze dan? Wie stemt er dan nog op hen? 
Mooi verwoord. Het kabinet in spé heeft velen verleid met termen als 'het geven van duidelijkheid', terwijl er in de praktijk door in te zetten in bewezen niet duurzaam beleid, er grote onzekerheden gaan ontstaan. Ook hier moet het gezegde van 'de wal keert het schip' zich klaarblijkelijk nog maar weer eens in de praktijk gaan bewijzen.
Geheel eens met de reactie van dhr. Peters. "Natuur is leuk", maar even niet als het de landbouw in de weg zit. Dan poetsen we het weg als lastig (kleine snippers??) of ongewenst. Gemiste kans want, afgezien de intrinsieke verantwoording die de overheid en haar burgers heeft voor het behoud van onze natuur is het ook van groot belang voor drinkwater, economie (recreatie/vestigingsklimaat), wetenschap en het welbevinden van miljoenen mensen. En dat poets je niet weg tegen de marginale landbouw- en visserijbelangen.