secundair logo knw 1

Aleid Wolfsen is niet langer voorzitter van de raad van commissarissen (RvC) van drinkwaterbedrijf Oasen. Hij is met van 1 januari 2024 opgevolgd door Hetty Klavers.

aleid wolfsen 180 vk Aleid WolfsenWolfsen was twee termijnen (8 jaar) voorzitter van de raad van commissarissen. Hij vertrekt met een ‘gerust gemoed’ in de wetenschap dat Klavers, dijkgraaf van Waterschap Zuiderzeeland en sinds november 2022 vicevoorzitter van de RvC, hem opvolgt.

Wolfsen bij zijn afscheid: "Oasen is een prachtig drinkwaterbedrijf: innovatief, met toegewijde medewerkers en betrokken aandeelhouders. De maatschappelijk relevantie van het werk is groot."

Nieuw in de raad is Mascha Sanders. Zij kreeg op 28 november tijdens de aandeelhoudersvergadering steun voor toetreding tot de RvC.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.
In aanvulling hierop: Wij hebben voor terrein- en rivierbeheerders (VNBE) nog meer maatregelen in kaart gebracht om deze problemen te mitigeren (zie ook bijlage):
 
@Hans MiddendorpHoi Hans, beetje makkelijke reactie van het waterschap ('eerst moeten de waterbedrijven wat doen, tot die tijd kunnen wij niks doen'). De Waprog plaatste in 1986, in één jaar tijd, meer dan 100.000 watermeters bij gezinnen thuis. Dat kostte toen maar 150 gulden (!) per watermeter. Als de waterpartners echt zouden willen samenwerken, kan dit zo zijn opgelost. Dus ja, bureaucratie zegeviert. Niet iets om trots op te zijn.
@Gert Timmerman Eens. We moeten met al ons water zuinig omgaan (en het niet verontreinigen) zeker met zoet grondwater en met drinkwater.