PERSONALIA - Lex Huijbers is benoemd tot waarnemend watergraaf van Waterschap De Dommel. Hij vervangt Peter Glas, die 21 december afscheid nam en op 1 januari is begonnen als Deltacommissaris.

lex huijbers vk 180 Lex Huijbers Lex Huijbers (64) neemt waar tot er een nieuwe watergraaf is gevonden. Die wordt naar verwachting de komende zomer benoemd, aldus de website van het waterschap.

Huijbers die sinds januari 2009 lid is van het dagelijks bestuur van De Dommel, was vervangend dijkgraaf. Hij ziet de functie van waarnemend watergraaf als afsluiting van zijn carrière bij het waterschap. Hij gaat niet op voor een nieuwe bestuursperiode, staat op de website.

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe kan het zijn dat na het laatste hoogwater vorig jaar zomer alle vis verdwenen is uit ons water in de Strang naast de rivier de Waal.
Mooi initiatief. Kijk bij het opstellen van de kosten niet alleen naar die van een dergelijk installatie maar ook naar de maatschappelijke kosten als niets doet.
Ik begrijp niet waarom voedselzekerheid geborgd zou moeten zijn. Als dat zo is, dan moeten we sierteelt, als bloembollen en lelies, niet meer subsidiëren en er voor zorgen dat de landbouw voedsel voor mensen produceert, en niet voor dieren.
@Hans MiddendorpBen het de laatste tijd niet vaak met je eens, maar deze keer wel. Terechte vragen, want ik vind het ook een vaag en ongrijpbaar verhaal.
In de titel staat: "cultuurverandering nodig". Uit de tekst blijkt dat er een transitie nodig is (niet verwonderlijk) en dat er gewerkt wordt aan een "routekaart'. Maar wat zijn nou precies de (tussen) resultaten en welke cultuurverandering is er nodig?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!