secundair logo knw 1

PERSONALIA - Hetty Klavers wordt met ingang van het nieuwe jaar lid van de Raad van Commissarissen van Oasen. Zij volgt Hans van Dijk op die acht jaar commissaris is geweest.


Hetty Klavers kleinHetty KlaversKlavers is eind november benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering van het drinkwaterbedrijf. Ze gaat de Raad van Commissarissen versterken op het gebied van waterproductie, drinkwaterkwantiteit en -kwaliteit, waterketen, natuur en milieubeheer, meldt Oasen op de eigen site. Volgens het tijdschrift Opzij behoort Klavers tot de honderd meest invloedrijke vrouwen in ons land.

Klavers studeerde technische wiskunde aan de Universiteit Twente en heeft een lange staat van dienst in de watersector, onder meer bij Rijkswaterstaat. Sinds 2013 is zij dijkgraaf bij Waterschap Zuiderzeeland. Ze is ook voorzitter van de Participatietafel Water. Daarnaast is Klavers op het ogenblik bestuurslid bij de Unie van Waterschappen en de Integrale Adviescommissie Omgevingswet.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.