PERSONALIA - Hetty Klavers wordt met ingang van het nieuwe jaar lid van de Raad van Commissarissen van Oasen. Zij volgt Hans van Dijk op die acht jaar commissaris is geweest.


Hetty Klavers kleinHetty KlaversKlavers is eind november benoemd door de algemene aandeelhoudersvergadering van het drinkwaterbedrijf. Ze gaat de Raad van Commissarissen versterken op het gebied van waterproductie, drinkwaterkwantiteit en -kwaliteit, waterketen, natuur en milieubeheer, meldt Oasen op de eigen site. Volgens het tijdschrift Opzij behoort Klavers tot de honderd meest invloedrijke vrouwen in ons land.

Klavers studeerde technische wiskunde aan de Universiteit Twente en heeft een lange staat van dienst in de watersector, onder meer bij Rijkswaterstaat. Sinds 2013 is zij dijkgraaf bij Waterschap Zuiderzeeland. Ze is ook voorzitter van de Participatietafel Water. Daarnaast is Klavers op het ogenblik bestuurslid bij de Unie van Waterschappen en de Integrale Adviescommissie Omgevingswet.

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe kan het zijn dat na het laatste hoogwater vorig jaar zomer alle vis verdwenen is uit ons water in de Strang naast de rivier de Waal.
Mooi initiatief. Kijk bij het opstellen van de kosten niet alleen naar die van een dergelijk installatie maar ook naar de maatschappelijke kosten als niets doet.
Ik begrijp niet waarom voedselzekerheid geborgd zou moeten zijn. Als dat zo is, dan moeten we sierteelt, als bloembollen en lelies, niet meer subsidiëren en er voor zorgen dat de landbouw voedsel voor mensen produceert, en niet voor dieren.
@Hans MiddendorpBen het de laatste tijd niet vaak met je eens, maar deze keer wel. Terechte vragen, want ik vind het ook een vaag en ongrijpbaar verhaal.
In de titel staat: "cultuurverandering nodig". Uit de tekst blijkt dat er een transitie nodig is (niet verwonderlijk) en dat er gewerkt wordt aan een "routekaart'. Maar wat zijn nou precies de (tussen) resultaten en welke cultuurverandering is er nodig?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!