secundair logo knw 1

Eveline Buter en Wouter Bijman gaan de directie van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos versterken. Het directieteam dat bestaat uit Stephan van der Biezen en Karin Sluis, wordt daarmee verdubbeld. Sluis treedt evenwel in april terug, waarmee de nieuwe directie uit drie leden zal gaan bestaan.

Eveline Buter 180 vk Eveline ButerEen verbreding van de top past bij de groei die het bedrijf doormaakt, licht het bureau toe. Bij het aantreden van Sluis in 2013 telde het bureau 900 medewerkers, nu zijn dat er 1.250. “Verbreden van de directie is goed voor de algehele robuustheid en zorgt voor extra ruimte voor proactiviteit, waaronder meer deelname aan het maatschappelijke debat op kennisintensieve dossiers zoals de energietransitie, klimaatadaptatie en circulair bouwen.”

Wouter Bijman 180 vk cWouter BijmanBijman krijgt de rol van algemeen directeur, de functie die Sluis nu nog bekleedt. Buter wordt directeur. Van der Biezen behoudt zijn rol als directeur. 

Sluis stopt in april met haar directiewerk, conform de regel bij het bureau dat directeuren op hun 55ste terugtreden. Ze blijft werkzaam bij het bureau en zal zich onder andere richten op het ontwikkelen van belegbare proposities, bijvoorbeeld op het gebied van energie, infrastructuur en water. 

De twee nieuwe directieleden hebben beiden civiele techniek gestudeerd aan de TU Delft. Buter (1975) was vijf jaar vestigingshoofd in Jakarta en leidde de afgelopen jaren de Product-Markt-Combinatie (PMC) Industrie en Energie.

Bijman (1976) is sinds 2018 business line manager Infrastructuur en Mobiliteit en leidde kantoren van Witteveen+ Bos in Rotterdam, Kazachstan en Dubai.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...