secundair logo knw 1

PERSONALIA - Carola Verschoor is bij Royal HaskoningDHV benoemd tot Corporate Director Innovation & Digital Services per 1 september 2018. Verschoor is verantwoordelijk voor het wereldwijd versnellen van de ontwikkeling van digitale diensten en innovaties.

 

Carola Verschoor 180 vkVerschoor krijgt daarmee een belangrijke rol binnen het ingenieursbureau dat volop inzet op digitale omschakeling en innovaties, zoals bleek bij de presentatie van de halfjaarcijfers. Het bedrijfsresultaat over het eerste half jaar ‘viel licht tegen’ als gevolg van de hoge kosten voor digitale scholing en investeringen in innovaties.

Ceo Erik Oostwegel is er van overtuigd dat Verschoor de digitale transformatie van de diensten kan stimuleren, zo stelt hij in een persverklaring. 

Verschoor is in mei 2017 toegetreden tot Royal HaskoningDHV als innovatiecoach om de innovatie- en groeistrategie te ondersteunen. Ze droeg in die rol, aldus de persverklaring, met succes bij aan innovatie binnen het bedrijf met onder meer workshops, de introductie van service design en co-creatie met klanten.

Verschoor bekleedde eerder innovatiefuncties bij Kraft Foods, Danone, The Coca-Cola Company en Sara Lee, waarna ze werd aangesteld als managing director van online user research agency BrainJuicer. In 2013 startte zij haar eigen bedrijf GROH!

 

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...