secundair logo knw 1

PERSONALIA - Carola Verschoor is bij Royal HaskoningDHV benoemd tot Corporate Director Innovation & Digital Services per 1 september 2018. Verschoor is verantwoordelijk voor het wereldwijd versnellen van de ontwikkeling van digitale diensten en innovaties.

 

Carola Verschoor 180 vkVerschoor krijgt daarmee een belangrijke rol binnen het ingenieursbureau dat volop inzet op digitale omschakeling en innovaties, zoals bleek bij de presentatie van de halfjaarcijfers. Het bedrijfsresultaat over het eerste half jaar ‘viel licht tegen’ als gevolg van de hoge kosten voor digitale scholing en investeringen in innovaties.

Ceo Erik Oostwegel is er van overtuigd dat Verschoor de digitale transformatie van de diensten kan stimuleren, zo stelt hij in een persverklaring. 

Verschoor is in mei 2017 toegetreden tot Royal HaskoningDHV als innovatiecoach om de innovatie- en groeistrategie te ondersteunen. Ze droeg in die rol, aldus de persverklaring, met succes bij aan innovatie binnen het bedrijf met onder meer workshops, de introductie van service design en co-creatie met klanten.

Verschoor bekleedde eerder innovatiefuncties bij Kraft Foods, Danone, The Coca-Cola Company en Sara Lee, waarna ze werd aangesteld als managing director van online user research agency BrainJuicer. In 2013 startte zij haar eigen bedrijf GROH!

 

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Ik geloof helemaal niets van dit doem verhaal. Zijn er nu al gebieden in de waddenzee die errst droog kwamen te liggen en nu niet meer? Zijn de oppervlaktes wadden tegen de eilenden en de vaste kustlijnen kleiner bij eb! Ik zie en hoor daar niets van! Wat ik wel hoor is dat de vaargeulen zeer snel verzanden en dat er 24 uur gebaggerd moet worden om te kunnen blijven varen.bwaar komt dat zand vandaan………..precies ! Dat is een continu proces en dat stopt niet door zeespiegel stijging. Dus maak je niet zo druk om de sterke natuur!
Wat een apart artikeltje Emile...  nitraat is niet organisch en liever stop ik wat zuurstof in infiltratiewater wanneer ik organische stoffen wil reduceren dan nitraat, dat immers het giftige nitriet kan vormen... de relatie met verbreding van irrigatiemogelijkheden met de aardappelteelt mort je nog maar eens uitleggen.. is toch iets heel anders? Joost
Hoi Marjolijn, bedankt voor je artikel. Het is duidelijk dat waterbeheer complex en uitdagend is, vooral nu klimaatverandering en hoger verbruik hun tol eisen. Gebieden zoals Zuid-Frankrijk en Catalonië staan niet op zichzelf met strenge restricties voor watergebruik.
Een interessant gegeven is dat 80% van ons drinkwater thuis wordt verbruikt. Daar ligt een enorme uitdaging, maar ook een kans om echt verschil te maken. Door slimmer om te gaan met de distributie van water, kunnen we helpen om het verbruik te verminderen zonder dat we daar veel van merken. Dit zou niet alleen helpen om onze waterbronnen te sparen, maar ook de druk op het systeem tijdens droge perioden verlagen.
Dit gaat verder dan alleen maar korter douchen; het gaat om een bewuste verandering in ons dagelijks leven om ervoor te zorgen dat er genoeg water is voor iedereen. Iemand iets gunnen. Beginnen met het nadenken over de oplossingen menukaart ook met water zoals we dat met energie doen - waar kunnen we besparen, hoe kunnen we efficiënter zijn, en hoe kunnen we ons aanpassen aan nieuwe omstandigheden?
Er is geen eenduidige oplossing voor het probleem, en additionele productie levert ons op langere termijn niets op. Misschien is het tijd om deze uitdaging aan te gaan en te kijken naar hoe we thuis ons watergebruik kunnen optimaliseren. 
Op dit moment (24 april 2024) na maandenlange neerslag is alles weer goedgekomen met hoog grondwater. De natuur hersteld zichzelf! Laat je niet beetnemen.
Afbreekbaarheid moet in de toekomst als eerste beoordelingsparameter voor toelating van stoffen worden ingevoerd. Er ontstaan anders onomkeerbare problemen in de toekomst.