secundair logo knw 1

PERSONALIA - Carola Verschoor is bij Royal HaskoningDHV benoemd tot Corporate Director Innovation & Digital Services per 1 september 2018. Verschoor is verantwoordelijk voor het wereldwijd versnellen van de ontwikkeling van digitale diensten en innovaties.

 

Carola Verschoor 180 vkVerschoor krijgt daarmee een belangrijke rol binnen het ingenieursbureau dat volop inzet op digitale omschakeling en innovaties, zoals bleek bij de presentatie van de halfjaarcijfers. Het bedrijfsresultaat over het eerste half jaar ‘viel licht tegen’ als gevolg van de hoge kosten voor digitale scholing en investeringen in innovaties.

Ceo Erik Oostwegel is er van overtuigd dat Verschoor de digitale transformatie van de diensten kan stimuleren, zo stelt hij in een persverklaring. 

Verschoor is in mei 2017 toegetreden tot Royal HaskoningDHV als innovatiecoach om de innovatie- en groeistrategie te ondersteunen. Ze droeg in die rol, aldus de persverklaring, met succes bij aan innovatie binnen het bedrijf met onder meer workshops, de introductie van service design en co-creatie met klanten.

Verschoor bekleedde eerder innovatiefuncties bij Kraft Foods, Danone, The Coca-Cola Company en Sara Lee, waarna ze werd aangesteld als managing director van online user research agency BrainJuicer. In 2013 startte zij haar eigen bedrijf GROH!

 

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe bestaat het dat dit maar door gaat en dat de overheid zo lankmoedig ermee om gaat? Sleep de vervuilers voor de rechter overheid!!
Deze gegevens geven een goed overzicht en een schrikbarend beeld van de huidige situatie. De Volksgezondheid staat op het spel. Waarom is er geen inspectie van de Volksgezondheid voor de Milieuhygiene die dit soort zaken bewaakt en binnen de rijksoverheid de plicht heeft en verantwoordelijkheid neemt tot nadere acties? Een dergelijke instantie is hard nodig en is van belang voor alle betrokken partijen incl. het bedrijfsleven. Ook voor de drinkwaterbedrijven moet het van groot belang zijn dat binnen de organisatie van de rijksoverheid een organisatie bestaat die de belangen van de drinkwaterbedrijven als onderdeel van de zorg voor de Volkgezondheid behartigt en een zelfstandige verantwoordelijkheid heeft los van de politieke waan van de dag.
Ben benieuwd of dit ook werkt op PFAS en PFOA?
Je merkt uit reactie van riviergemeenten - achteruitgang van het landschap - dat geld van bebouwing in dit risicogebied toch zwaar telt. Als Rijkswaterstaat zou ik zeggen tegen die eigenaren: zwemdiploma is vereist voor alle bewoners, bij paniek wordt geen hulp geboden, uw verzekering en u als eigenaar zijn 100% voor schade zelf verantwoordelijk.
Wat ik mis in dit stuk, is hoe dit principe in andere landen wordt gehanteerd. En hoe de stoffenreeks en analyse frequentie in andere landen is. Ook dat heeft natuurlijk forse invloed op dit statische principe.  Mijn gevoel is (en ik heb toch al een aantal impact analyses gedaan in andere EU landen) dat we met het verlaten van dit principe een fors aantal plaatsen stijgen op de eu ranglijst waterkwaliteit. Wordt het daarmee beter, nee, wordt de kwaliteit slechter, ook nee. Moeten we onverlet doorgaan met emissiebeperking, zeker.