secundair logo knw 1

Bastiaan Lammers begint 1 juni als manager operations bij het Netherlands Water Partnership (NWP), het netwerk van internationaal georiënteerde Nederlandse organisaties die actief zijn in de watersector.

Bastiaan Lammers vk 180 Bastiaan LammersLammers zal leiding gaan geven aan het ‘Partners voor Water’-team van NWP. In die rol is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de programma’s en zal hij verder nieuwe initiatieven ontwikkelen en samenwerkingen versterken.

Lammers, hydroloog, werkte geruime tijd als Global Manager Business Development bij Boskalis, zowel in Nederland als internationaal en was eerder werkzaam bij MTD en Paques. Hij brengt naast expertise een groot netwerk in bij NWP.

Met zijn komst is het managementteam van het NWP weer compleet. Naast Lammers vormen Karin van Nistelrode (manager marketing & communications) en Bianca Nijhof (managing director) de dagelijkse leiding van de netwerkorganisatie.

 

MEER INFORMATIE
Bianca Nijhof nieuwe directeur NWP

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.