Bastiaan Lammers begint 1 juni als manager operations bij het Netherlands Water Partnership (NWP), het netwerk van internationaal georiënteerde Nederlandse organisaties die actief zijn in de watersector.

Bastiaan Lammers vk 180 Bastiaan LammersLammers zal leiding gaan geven aan het ‘Partners voor Water’-team van NWP. In die rol is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de programma’s en zal hij verder nieuwe initiatieven ontwikkelen en samenwerkingen versterken.

Lammers, hydroloog, werkte geruime tijd als Global Manager Business Development bij Boskalis, zowel in Nederland als internationaal en was eerder werkzaam bij MTD en Paques. Hij brengt naast expertise een groot netwerk in bij NWP.

Met zijn komst is het managementteam van het NWP weer compleet. Naast Lammers vormen Karin van Nistelrode (manager marketing & communications) en Bianca Nijhof (managing director) de dagelijkse leiding van de netwerkorganisatie.

 

MEER INFORMATIE
Bianca Nijhof nieuwe directeur NWP

Laatste reacties op onze artikelen

@P.C. de RuiterU heeft gelijk. Het is aangepast.
Uit de tekst kan worden gelezen dat de Motie van afkeuring is ingediend bij Waterschap Hollandse Delta.
Dit moet zijn bij Waterschap Delfland!
(zie https://www.rodi.nl/hoekvanholland/politiek/344702/motie-van-afkeuring-voor-nieuw-college-waterschap-delfland )
Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.