secundair logo knw 1

Op 31 oktober en 1 november wordt (tegelijk met de Amsterdam International Water Week 2017 en Aquatech Amsterdam) de nieuwe vakbeurs Floodex Europe gehouden.

De beurs is gericht op apparatuur, oplossingen en technologieën om overstromingen in te perken en te voorkomen.

De eerste Floodex Europe wordt georganiseerd door RAI Amsterdam en Indigo Media & Events, organisator van Floodex UK, een vergelijkbare beurs in het Verenigd Koninkrijk. Er worden in Amsterdam voor deze specifieke beurs 80 standhouders verwacht (op ruim 2.000 vierkante meter beursoppervlak) en circa 2.000 bezoekers. Volgens RAI Amsterdam wordt met deze beurs ingespeeld op een behoefte die al wat langer zou bestaan bij bezoekers van de tweejaarlijkse Aquatech Amsterdam.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!