secundair logo knw 1

Vlnr: Grada van der Schoot, algemeen directeur Hubert Stavoren, Johan Langius, algemeen directeur Landustrie en Sybrand Metz, technisch directeur Desah

Hubert BV uit Stavoren zet zijn activiteiten voort in Sneek. Daar neemt het intrek in het bedrijfspand van Landustrie, waar ook Desah BV is gevestigd. Met het bundelen van de krachten op één locatie kan de gehele watermarkt sneller en efficiënter worden bediend door de drie bedrijven, aldus een persverklaring.

De drie bedrijven maken deel uit van Harlingen Holding Industries en zijn elk actief op de watermarkt. Zowel Landustrie als Hubert levert producten voor het behandelen van (afval)water. Het in 2004 opgerichte Desah richt zich op het ontwikkelen van technologie voor duurzame en circulaire afvalwaterzuivering.

In de afgelopen week hebben zowel de ondernemingsraad van Landustrie als van Hubert positief advies uitgebracht over de samenvoeging, melden de bedrijven in een persverklaring.

Johan Langius, sinds begin van dit jaar ceo van Hubert, Landustrie en Desah, ziet grote kansen en groeimogelijkheden nu alle kennis en kunde samen komt en elkaar versterkt en aanvult. “Er liggen zeker uitdagingen voor ons, maar we zien een hele mooie gezamenlijke toekomst tegemoet. We willen onze marktpositie nog verder uitbreiden, in binnen- en buitenland.”

Daarnaast ligt de focus ook op het nog beter bedienen en ondersteunen van onze bestaande en nieuwe klanten, aldus de ceo. “Het gehele proces van samengaan vraagt ook extra inzet van ons personeel, maar we zetten er met zijn allen de schouders onder. Gelukkig is dit altijd al de mentaliteit geweest, bij alle drie bedrijven.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.