secundair logo knw 1

Vlnr: Grada van der Schoot, algemeen directeur Hubert Stavoren, Johan Langius, algemeen directeur Landustrie en Sybrand Metz, technisch directeur Desah

Hubert BV uit Stavoren zet zijn activiteiten voort in Sneek. Daar neemt het intrek in het bedrijfspand van Landustrie, waar ook Desah BV is gevestigd. Met het bundelen van de krachten op één locatie kan de gehele watermarkt sneller en efficiënter worden bediend door de drie bedrijven, aldus een persverklaring.

De drie bedrijven maken deel uit van Harlingen Holding Industries en zijn elk actief op de watermarkt. Zowel Landustrie als Hubert levert producten voor het behandelen van (afval)water. Het in 2004 opgerichte Desah richt zich op het ontwikkelen van technologie voor duurzame en circulaire afvalwaterzuivering.

In de afgelopen week hebben zowel de ondernemingsraad van Landustrie als van Hubert positief advies uitgebracht over de samenvoeging, melden de bedrijven in een persverklaring.

Johan Langius, sinds begin van dit jaar ceo van Hubert, Landustrie en Desah, ziet grote kansen en groeimogelijkheden nu alle kennis en kunde samen komt en elkaar versterkt en aanvult. “Er liggen zeker uitdagingen voor ons, maar we zien een hele mooie gezamenlijke toekomst tegemoet. We willen onze marktpositie nog verder uitbreiden, in binnen- en buitenland.”

Daarnaast ligt de focus ook op het nog beter bedienen en ondersteunen van onze bestaande en nieuwe klanten, aldus de ceo. “Het gehele proces van samengaan vraagt ook extra inzet van ons personeel, maar we zetten er met zijn allen de schouders onder. Gelukkig is dit altijd al de mentaliteit geweest, bij alle drie bedrijven.”

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!