secundair logo knw 1

Aerzen Nederland heeft de directie uitgebreid. Tim van Haren en Hans Karreman vormen sinds 1 mei samen met ceo Remko Knol de directie. Van Haren is director sales & marketing, Hans Karreman director operations.

Remko Knol 180 vkRemko KnolDoor uitbreiding van het directieteam kan zowel de sales- als serviceafdeling zich verder ontwikkelen, zegt ceo Knol in een persverklaring.

Aerzen Nederland in Duiven is onderdeel van Aerzener Maschinenfabrik GmbH, producent en wereldwijd leverancier van energie-efficiënte blowers en turbo- en schroefcompressoren. De ontwikkeling en productie van de Nederlandse uitvoeringen van Aerzen-machines worden in eigen beheer gedaan door ‘een multidisciplinair team van engineers’.

Tim van Haren 180 vk Tim van HarenVan Haren gaat dit team aansturen als director sales & marketing. Over de ontwikkeling van zijn afdeling zegt hij onder meer: “Voor de ontwikkeling van onze oliegesmeerde én olievrije water geïnjecteerde schroefcompressoren zoeken wij nog een Sales Engineer Compressed Air om de alsmaar toenemende vraag naar onze persluchtcompressoren vanuit onze internationale zusterbedrijven - inmiddels al meer dan 50 vestigingen - te kunnen bedienen.”

Hans Karremans vk 180 Hans KarremanKarreman ziet als director operations dat de technische ondersteuning een andere benadering van de markt vergt en daarmee een andere opzet van de interne organisatie met technische specialisten met praktijkervaring. “Alles draait om op maat gericht werken. Om onze klanten steeds meer vertrouwd te laten raken met onze producten organiseren wij inhouse trainingen met een bezoek aan onze werkplaats.”

De afdeling is uitgebreid met engineers met uiteenlopende specialismen, maar daarnaast zoekt Karreman nog ‘nieuwe service engineers voor uitvoeren van preventief- en correctief onderhoud of inspecteren van Aerzen-blowers en -schroefcompressoren op klantlocaties in Nederland’.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Slecht verhaal!

De vraag was? "Wat is de echte prijs van water?"
Zeg dan meteen de echte prijs van 1 kubieke meter water kost zoveel. Punt.

Moet eerst hele kletsverhalen eromheen gaan lezen. Advies: kom meteen to the point!
Zeer terechte en verstandige actie van het schap. 
Het KRW-doel 'passende wateromstandigheden voor o.a. waterafhankelijke Natura2000-gebieden'  gaan we sowieso niet in 2027 halen en waarschijnlijk voor diverse Natura2000-gebieden ook nog niet in de volgende KRW-planperiode 2028-2033.
Gerrit Krajenbrink Gooi grondwater niet te grabbel
Mede naar aanleiding van de column van Jos Peters: belangrijk is dat de drinkwaterwinning minder 'stil' is in de politieke discussie over water, waterverspilling (drainage) en -vervuiling door de landbouw. En er dus niet alleen maar over schrijft in de vakbladen. Leer van de landbouw qua PR. Dit geldt helaas al zo lang. Roer u ook in het waterschap, drinkwaterbedrijf. Schoon water hoeft niet alleen van Brussel/KRW, maar is regionaal in ons eigen belang!
Met vriendelijke groet, Gerrit Krajenbrink, Hydroloog
De stellingen dat 'water weer een belang' is en 'klimaatbeleid niet door de shredder is gehaald' worden al gauw weer tegengesproken in dit artikel. Klimaatadaptatie is niet alleen hoogwaterbescherming.  Dat RLi het belang van WBS (dat sommige provincies wel degelijk serieus oppakken) en watertoets ondersteund, maar daarmee zijn we er niet.