secundair logo knw 1

Martine Lodewijk is de nieuwe sectordirecteur Drinkwater Productie van het Noord-Hollandse drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder PWN. Zij volgt 1 december sectordirecteur Ria Doedel op, die de functie tijdelijk vervulde. 

Martine Lodewijk 180 vk Martine LodewijkLodewijk (44) is sinds 2008 werkzaam bij Waternet, de laatste drie jaar als programmamanager klimaatadaptatie. Daarnaast was ze ook operationeel leider crisisorganisatie. Lodewijk ging na haar studie Civiele Techniek aan de TU Delft eerst in de consultancy aan de slag, waarna ze de overstap maakte naar Waternet. Eerst als beleidsadviseur, later in het management.

Met de aanstelling van Lodewijk is de vervanging van Ria Doedel geregeld. Zij werd in februari 2020 na het plotselinge vertrek van Joke Cuperus tijdelijk als CEO aangesteld, voor de duur van '6 tot 12 maanden', zo liet PWN weten. Het werden er aanzienlijk meer.

Op 1 juli van dit jaar kreeg PWN in Paulien Pistor een nieuwe algemeen directeur. Daarnaast kent het bedrijf drie sectordirecteuren voor respectievelijk de sector Natuur en Beleving, de sector Drinkwater en de sector Bedrijfsvoering.

 

MEER INFORMATIE
H2O-bericht: Ria Doedel tijdelijk CEO drinkwaterbedrijf PWN
H2O bericht: Paulien Pistor nieuwe directeur PWN

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!