PERSONALIA - Jelle Hannema is benoemd tot directievoorzitter van drinkwaterbedrijf Vitens. Per 1 september volgt hij Lieve Declerqc op, die overstapt naar SPIE Nederland.

Jelle Hannema Vitens 180 vkJelle Hannema (55) is door de aandeelhouders van drinkwaterbedrijf Vitens benoemd tot directievoorzitter. Hij is jurist en werkte eerder bij Royal HaskoningDHV als strategisch consultant en senior-adviseur milieu, management en gebiedsontwikkeling, en daarna in diverse directiefuncties binnen DHV.

Vanuit DHV was hij onder andere betrokken bij de wederopbouw van de door de vuurwerkramp getroffen wijk Roombeek in Enschede. Op 1 januari 2014 startte hij in de functie van Manager Asset Management binnen Vitens.

Jelle Hannema: “Ik ben zeer vereerd met deze benoeming. Vitens is een bedrijf met toegewijde en hardwerkende medewerkers en ik ben ervan overtuigd dat we samen verder kunnen bouwen aan het drinkwaterbedrijf van de toekomst en aan het beschermen van onze drinkwaterbronnen. Drinkwater is onze maatschappelijke taak en daar staan we dan ook voor.”

Lees verder www.vitens.com - Jelle Hannema voorzitter directie

Laatste reacties op onze artikelen

Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.
In Flevoland, en specifiek in het gebied Almere Oosterwold heeft het Waterschap Zuiderzeeland al een verordening gemaakt waarbij alle putten, ook kleiner dan 1 m3 per uur een meldingsplicht hebben, terwijl er geen waterbeheerplan voor de regio is. Het risico is meer onzekerheid en bureaucratie, zonder dat er waarborgen voor (stads)landbouw worden besproken.
... wie in haar beheersgebied grondwater gebruikt en grondwateronttrekkingen in zijn gebied ?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.