secundair logo knw 1

Emmy Meijers en Karin Sluis worden lid van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli). Beiden hebben banden met de watersector.

Karin Sluis 180 vrij Karin SluisDe Raad voor de leefomgeving en infrastructuur is het strategische adviescollege voor regering en parlement over beleid in het domein van de fysieke leefomgeving. Het instituut dat gevraagd en ongevraagd advies geeft, krijgt 1 augustus 6 nieuwe bestuurders. Ze zijn gisteren voorgedragen door de ministerraad.

Emmy Meijers 2 vrij 180 vk Emmy MeijersNaast Meijers en Sluis zijn dat Pallas Agterberg (Alliander), Jeanet van Antwerpen (Schiphol), Jantine Kriens (VNG) en Erik Verhoef (Vrije Universiteit).

Meijers is algemeen directeur van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied. Zij was eerder programmadirecteur voor het Deltaprogramma en directeur Water en Scheepvaart bij Rijkswaterstaat.

Sluis is algemeen directeur van advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos. Zij is lid van het Topteam van de Topsector Water en van de raad van toezicht van Saxion Hogescholen.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...