0
0
0
s2smodern

De landelijke waterschapsverkiezingen van woensdag 20 maart komen steeds dichterbij. Waterschap Drents Overijsselse Delta wil met een online aftelkalender bewoners stimuleren om te gaan stemmen.

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) begint aanstaande vrijdag met aftellen. Er zijn dan nog 75 dagen te gaan naar de waterschapsverkiezingen. Volgens het waterschap is de kalender laagdrempelig en ook goed te begrijpen voor jongeren.

De online publicatie geeft een beeld van de activiteiten van het waterschap en de belangrijkste thema’s en keuzes die hierbij spelen. Er zijn diverse invalshoeken op vaste dagen. Zo worden de Dilemma Dinsdag en de Wist je dat…-Woensdag gehouden.

Deze informatie wordt afgewisseld met actuele tweets en met vragen en antwoorden. Ook worden korte quotes opgenomen van de partijen die aan de verkiezingen deelnemen. De aftelkalender is vanaf 4 januari op de homepage van WDODelta te vinden.

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

Laatste reacties op onze artikelen

Mooi inzicht, complimenten!
Aangezien de behoefte naar verwachting redelijk universeel is over Nederland, zou ik een best practise verwachten qua risicomanagement vanuit de bedrijfswaarden matrix. Ik ben benieuwd in hoeverre zo'n standaardisering is ingedaald.
"...in China een oppervlak van 24 km2 [5]. In de toekomst zullen zonneparken van deze grootte naar verwachting ook in Nederland te zien zijn."
Nou nee. Zonneparken van 2.400 ha komen er NOOIT in Nederland want dat is ruimtelijk onacceptabel. Ik denk dat het bij 200 ha wel ophoudt. Ik denk ook dat er onderscheid gemaakt moet worden tussen drijvende systemen op natuurlijke waterpartijen (waar onderzoek gewenst is) en systemen op water zonder natuurwaarden zoals nieuw aangelegde zandputten/grindgaten, koelwater/industriewaterbekkens, slibreservoirs, drinkwaterbekkens en overloopgebieden.
Ik ben (als leek) wel erg benieuwd of er al eens is getest op het radicaaleffect van toegevoegde zuurstof (en het eventuele gebrek aan anti-oxidanten in het ultragefiltreerde RWZI-effluent). Iets wat mogelijk de afbraak van de aanwezige medicijnen zou kunnen verklaren.
Heel jammer dat RIVM niet met KWR wil samenwerken in dit onderzoek. Je zou zeggen: alle hens aan dek in deze tijd, maar dat lukt dus niet. Ik hoop dat men op zijn minst afspraken maakt wie waar bemonstert en hoe de resultaten gedeeld worden.
Wat wordt er met deze resultaten gedaan? Gaat men ook blussen indien men brand ontdekt of zijn we blij dat de brandmelder het doet. Oplossingen wellicht meenemen in IPMV van STOWA.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.