0
0
0
s2smodern

De Aqua Nederland Vakbeurs en Rioleringsdagen trokken dit jaar 9.885 bezoekers, dat zijn er 59 minder dan vorig jaar. De beursorganisatie is ondanks de lichte daling tevreden. 

“We voeren beleid op kwaliteit met het doel om actieve professionals uit de sector naar de beurs te krijgen. Met een stabiel bezoekersaantal is dat gelukt,” aldus Patrick Drenthen van de Evenementenhal Gorinchem.

twee beurzen telden een record-aantal exposanten, te weten 340. Dat waren er 20 meer dan in 2016. De seminars ‘Marktvisie waterschappen’ en ‘Water en tuinbouw’ werden volgens de organisatie bijgewoond door ruim honderd vertegenwoordigers uit de watersector en andere topsectoren.

Volgend jaar zal de vakbeurs zich ook gaan richten op milieutechnologie, laat de beursorganisatie weten. “Water- en milieutechnologie versterken elkaar bij het vinden van maatschappelijke oplossingen. Daarom staan beide technologieën centraal op de beursvloer vanaf 2018”, stelt Esther Rodenburg namens Evenementenhal Gorinchem.

Reden is voorts dat brancheorganisatie ENVAQUA, de samenwerkingspartner van de Evenementenhal bij de organisatie van de Aqua Vakbeurs, ook leveranciers en producenten in de milieutechnologie vertegenwoordigt, zegt Drenthen. Met de uitbreiding van de formule van de beurs heeft de organisatie de ambitie opnieuw te groeien in het aantal exposanten in 2018, beaamt hij.

ENVAQUA heeft de samenwerkingsovereenkomst onlangs met drie jaar verlengd. De organisatie van de RioleringsVakdagen tekende een nieuwe samenwerking met Stichting IKN.  

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Ach ach....wat een idioterie 'op het IJsselmeer kan t behoorlijk spoken', dus dempen we de boel????
Duizenden en duizenden watersporters weten alles van het IJsselmeer, vissers die er dagelijks hun brood verdienen, weten alles van het IJsselmeer.
Deze flauwekul is gewoon bedoeld om de boel tzt dicht te gooien!!!!
Over het merken van een van deze vissoorten, nl de zeeforel. Op deze vis vist een kleine groep liefhebbers in de voordelta nabij het Haringvliet en Waterweg.
Elk jaar vangen we diverse mooie vissen die natuurlijk worden teruggezet. Misschien kan dit kleine groepje sportvissers op deze manier een grote bijdrage leveren.
Ook in dit waterschap laat het bestuur dus zijn oren hangen naar de boeren. Want waarom wordt er, voordat er een beslissing wordt genomen over het zoutgehalte, wél met hen gesproken en niet met bijvoorbeeld natuurorganisaties?
Hoe moeilijk kan het zijn. Stel de stuwen wat hoger in en het lagere veen komt weer onder water te staan. Kost niks. Scheelt al wel gelijk veel aan het inklinken van het veen en de uitstoot van CO2. Misschien moet de tractor dan wat lichter worden of moeten we gewoon het groene hart weer het oerbos van Nederland laten worden. Al die vlakke weilanden met nauwelijks een koe er op is toch ook niks. CO2 uitstoot omlaag door waterpeil omhoog!
@Pieter den Besten Interessante conclusies naar aanleiding van onderzoek naar governance Marker Wadden. Cultuurverschillen van organisaties kunnen bijdragen aan beter resultaat van samenwerking. Samenstelling van het projectteam is doorslaggevend, dat is ook mijn ervaring bij complexe inrichtingsvraagstukken, waarbij niet het van belang is een koppeling tussen theorie en praktijkkennis te maken. Ik hoop dat de conclusies voor betere governance bij andere inrichtingsprojecten opgevolgd worden, zodat er nog betere resultaten gerealiseerd kunnen worden.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.