secundair logo knw 1

Evenals vorig jaar speelt Aqua Nederland met de Vacature Plaza en mbo-studentendag in op een urgent thema in de waterketen: aantrekken van nieuwe waterprofessionals. 

Op Next Level wordt opnieuw een Vacature Plaza ingericht, een initiatief van Watervacatures.nl (een initiatief van KNW/H2O) en Waterjobs (een initiatief van Water Alliance). Werkgevers uit de waterindustrie die op zoek zijn naar getalenteerde kandidaten, kunnen op de Vacature Plaza op zoek naar een match.

Mboers op vakbeurs 900

Koninklijk Nederlands Waternetwerk organiseert evenals voorgaande jaren een speciale mbo-studentendag tijdens de vakbeurs. Op donderdag 21 maart gaan mbo-studenten na een plenair introductie op Next Level in groepjes de beursvloer op om vragen te beantwoorden om zo kennis te maken met bedrijven en de watertechsector. De mbo-dag wordt beëindigd met een pitch en een prijs voor de beste presentatie.


MEER INFORMATIE EN AANBOD AAN VACATURES:
www.aquanederland.nl/job
www.watervacatures.nl (een initiatief van KNW/H2O)
www.watercampus.nl/nl/waterjobs (een initiatief van Water Alliance)

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Tja Jos, Nederland weer van “ons”. Het lijkt mij dat er verschillende “ons” zijn. In veel herken ik mij niet. Kennelijk behoor ik tot een ander “ons”. De “plannen”, ik word er nogal verdrietig van. Ik heb veel bewondering voor jou strijd en lees jouw publicaties graag.
Ik zal nader onderzoek doen naar de feitelijke cijfers die hierbij horen Dit weet ik wel dat mn veelal graslanden die grenzen aan Natura-2000 gebieden vrijwel 100% vrij zijn van toepassing chemische gewasbeschermingsmiddelen. Deze ondernemers moeten zoiets via loonwerkers laten uitvoeren en dat zijn relatief hoge kosten EN zij hebben weinig problemen met wat kruiden in get gras. Uitgezonderd wel daar waar distelvelden jaren zijn gekweekt door onzorgvuldig natuurbeheer!
Goed dat er naar de toelatingseisen voor individuele middelen wordt gekeken, maar realiseer je dat de giftigheid in het water veroorzaakt wordt door de cocktail aan middelen. Voor het waterleven zijn het naast de bestrijdingsmiddelen ook de PAK's, zware metalen en ammoniak die schade aanrichten. Gezamenlijk zijn ze er voor verantwoordelijk dat meer dan een derde van de Nederlandse oppervlaktewateren zo giftig is dat de biologische doelen niet gehaald kunnen worden. En dan zijn er nog de 'nieuwe stoffen' die vanwege persistentie en specifieke gevaren voor de mens en het milieu schadelijk zijn.
@Bertha AntonissenDat lijkt me uitgesloten. Die bufferstroken zijn Europees voorgeschreven en dienen ook ter voorkoming van afspoeling meststoffen naar het oppervlaktewater. Overschrijding van de nitraatnorm voor KRW-wateren is voor zo ver ik weet de veruit grootste / meest algemene oorzaak van het niet halen van de KRW-normen voor de KRW-wateren. 
Mooi initiatief! We hebben nog 2,5 jaar.....