Ingrid de Bondt is voorgedragen als nieuwe dijkgraaf waterschap Hollandse Delta. Dat maakte het waterschap vrijdag bekend.

In maart vergadert het algemeen bestuur van Hollandse Delta over de benoeming. Als het de voordracht bekrachtigt, kan de Kroon overgaan tot een officiële benoeming. Waterschap Hollandse Delta moest op zoek naar een nieuwe dijkgraaf omdat Jan Geluk, die de functie 12 jaar vervulde, vanaf 1 juli 2017 met pensioen gaat.

Ingrid de Bondt was namens de VVD raadslid en wethouder in Utrecht en van 2011 tot 2015 gedeputeerde Verkeer & Vervoer van de provincie Zuid Holland. De afgelopen twee jaar was ze actief als vicevoorzitter van de Nederlandse Stichting Geluidhinder, adviseur van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur en op projectbasis programmadirecteur en strategisch adviseur bij de NS.

Voor het reageren op onze artikelen hebben we enkele richtlijnen. Klik hier om deze te bekijken.

Het kan soms even duren voor je reactie online komt. We controleren ze namelijk eerst even.

Typ uw reactie hier...
Cancel
You are a guest ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Interessant artikel? Laat uw reactie achter.

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe kan het zijn dat na het laatste hoogwater vorig jaar zomer alle vis verdwenen is uit ons water in de Strang naast de rivier de Waal.
Mooi initiatief. Kijk bij het opstellen van de kosten niet alleen naar die van een dergelijk installatie maar ook naar de maatschappelijke kosten als niets doet.
Ik begrijp niet waarom voedselzekerheid geborgd zou moeten zijn. Als dat zo is, dan moeten we sierteelt, als bloembollen en lelies, niet meer subsidiëren en er voor zorgen dat de landbouw voedsel voor mensen produceert, en niet voor dieren.
@Hans MiddendorpBen het de laatste tijd niet vaak met je eens, maar deze keer wel. Terechte vragen, want ik vind het ook een vaag en ongrijpbaar verhaal.
In de titel staat: "cultuurverandering nodig". Uit de tekst blijkt dat er een transitie nodig is (niet verwonderlijk) en dat er gewerkt wordt aan een "routekaart'. Maar wat zijn nou precies de (tussen) resultaten en welke cultuurverandering is er nodig?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!