secundair logo knw 1

Foto: waterschap Hollandse Delta

Ingrid de Bondt is voorgedragen als nieuwe dijkgraaf waterschap Hollandse Delta. Dat maakte het waterschap vrijdag bekend.

In maart vergadert het algemeen bestuur van Hollandse Delta over de benoeming. Als het de voordracht bekrachtigt, kan de Kroon overgaan tot een officiële benoeming. Waterschap Hollandse Delta moest op zoek naar een nieuwe dijkgraaf omdat Jan Geluk, die de functie 12 jaar vervulde, vanaf 1 juli 2017 met pensioen gaat.

Ingrid de Bondt was namens de VVD raadslid en wethouder in Utrecht en van 2011 tot 2015 gedeputeerde Verkeer & Vervoer van de provincie Zuid Holland. De afgelopen twee jaar was ze actief als vicevoorzitter van de Nederlandse Stichting Geluidhinder, adviseur van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur en op projectbasis programmadirecteur en strategisch adviseur bij de NS.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

(advertentie)

Laatste reacties op onze artikelen

Barry Madlener. Een man van grootse daden, w.o. motie tegen het dragen van hoofddoekjes en de verplichting voor moslimmeisjes om te moeten sporten met jongens. Dat schept hoge verwachtingen! 😱 OMG
Wat een slap verhaal over een mogelijke integriteitsschending. Als voormalig sectorhoofd bij verschillende waterschappen heb ik vele openbare aanbestedingen (klein en groot) moeten doen. Bij de meeste waterschappen zou een dergelijke aanpak nooit geaccepteerd zijn en ook bij andere overheden zoals provincies (waar ik eveneens ervaring heb) , ook niet. Wat is het toch moeilijk om gewoon een fout toe te geven! Daar is echt geen “integriteitsonderzoek “ voor nodig. Het is echt tijd dat bij deze organisatie de bezem er eens goed doorheen gaat! 
Bedankt Bas! Bij deze een link naar dat artikel: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32729940/  
Duidelijk artikel met interessante observaties!
Mbt referentie #2 zou het beter zijn te verwijzen naar Bil et al., 2021 (https://doi.org/10.1002/etc.4835).
Prachtig initiatief! Nu het hele stroomgebied van de Berkel als ruimtelijke eenheid bekijken ,vervuilers opsporen en voorstellen voor ruimtelijke ontwikkeling (incl. bescherming)met elkaar bedenken.cf kaderrichtlijn water.