secundair logo knw 1

Vanaf maart start Endress+Hauser met een reeks van 4 kennissessies met verschillende onderwerpen. Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie over de onderwerpen, tijden en data vindt u op onze website: www.nl.endress.com/kennissessie

Vandaag de dag zien we nog steeds dat kennis heel belangrijk is. In veel bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en komt het aan op de bestaande workforce die voor veel problemen kan komen te staan. 

Endress+Hauser is al jarenlang vooruitstrevend en innovatief als het gaat om meettechniek en toepassingen in de procesindustrie. Of het nu gaat om bestaande meetprincipes, Heartbeat Technology of over instrumentele veiligheid, we hebben een schat aan informatie liggen.

U kunt zich al inschrijven voor deze leuke en informatieve bijeenkomst(en) via de website of via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Plaats: Endress+Hauser, Nikkelstraat 6 Naarden 
  • Tijd: 12.30 uur – 16.00 uur (incl. lunch)
  • Kosten: geen

 Wij ontmoeten u graag bij ons in Naarden.

Contact

Zoë Thiel
Eventmanager

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 035 - 695 87 01

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.