secundair logo knw 1

Om procesonderbrekingen tot een minimum te beperken, heeft Endress+Hauser enkele jaren geleden Heartbeat Technology ontwikkeld. Heartbeat Technology bestaat uit: Heartbeat Diagnostics, Heartbeat Verification en Heartbeat Monitoring.

 

Heartbeat Verification gebruikt het zelfcontrolerend vermogen van een instrument om de functionaliteit te verifiëren. Dit betekent dat instrumentcomponenten worden geverifieerd om te voldoen aan de fabrieksspecificaties.Als een instrument een Heartbeat Verification doorstaat, dan is de kans groot dat het functioneert zoals verwacht. Daarom kan het instrument - met zeer grote waarschijnlijkheid - ook succesvol worden gekalibreerd.

Heartbeat Technology Pilars master 2

Optimaliseer kalibratieproces
Veel klanten profiteren op meer dan één manier van Heartbeat Verification - door het kalibratieproces te optimaliseren en zelfs de kalibratie-intervallen te verlengen. Deze oplossing kan nu eenvoudig in het Endress+Hauser Netilion IIoT-ecosysteem worden beheerd. Dit betekent dat u - waar u ook bent – instrumentverificaties handmatig of automatisch op afstand kunt uitvoeren en documenteren.

 

Besparing
Heartbeat Verification op afstand geeft u meer flexibiliteit om de werking van uw instrumentatie op een modernere en efficiëntere manier te controleren, waardoor u tijd en kosten bespaart voor het uitvoeren van verificaties of kalibraties op de conventionele manier. Bovendien zorgt u ervoor dat de geldende regels voor uw industrie worden nageleefd en vermindert u de veiligheidsrisico's - voor het uitvoeren van instrumentverificatie is het niet nodig om gevaarlijke zones te betreden.

 

Heartbeat Verification geeft u een duidelijk resultaat: "Geslaagd" of "Niet geslaagd".
Alle details zijn beschikbaar in een uitgebreid rapport, wat helpt om documentatie en auditinspanningen te verminderen. Naleving wordt bereikt doordat het concept door derden is geattesteerd en traceerbaar is volgens ISO 9001. Het maakt ook optimalisatie van kalibratie- en testcycli mogelijk met minimale inspanningen en zonder het instrument te verwijderen, waardoor het risico van systematische fouten wordt verminderd.

 

Ga voor meer informatie naar onze website.

 

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.