secundair logo knw 1

Endress+Hauser organiseert een 2-daagse kennissessie bij de productcentra voor analyse-instrumentatie in Gerlingen, Duitsland.

Endress+Hauser heeft een ultramoderne fabriek voor analyse-instrumentatie in Gerlingen, Duitsland. Hier wordt de nieuwste generatie apparaten ontworpen en geproduceerd. Tijdens de cursus ligt de focus op de meetprincipes en toepassingen van belangrijke parameters zoals pH, geleidbaarheid, opgelost zuurstof, desinfectiemetingen, analyzers en UVVIS trendmetingen.

Uiteraard hebben wij ook tijd ingepland voor hands-on training! Enkele hoogtepunten van deze reis zijn:
Rondleiding door het productiecentrum Endress+Hauser Liquid Analysis
• Memosens 2.0 sensorprogramma met Liquiline transmitters, inclusief Heartbeat Technology
• Liquiline CA80 analyzer programma en UVVIS trendmetingen van (afval)water
• Een facultatief bezoek aan het Mercedes museum te Gerlingen

Bent u werkzaam in de procestechniek, dan is dit echt iets voor u! Bovendien biedt deze gelegenheid u de kans om ervaringen uit te wisselen met Endress+Hauser-medewerkers en collega’s uit de industrie. Een waardevolle en informele uitwisseling van kennis en inzichten.

U betaalt alleen voor uw verblijf in het hotel à 107,- Euro per nacht. Aankomst is op maandag 4 maart einde van de middag en op woensdag 6 maart vertrekt u weer naar huis.

Bent u geïnteresseerd? Meer informatie vindt u op de website. Hier kunt u ook inschrijven voor deze interessante reis www.nl.endress.com/aanmelden-gerlingen

h2ologoprimair    PARTNER CONTENT

De content op deze pagina is gemaakt door partners van H2O Media. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van H2O.

Wilt u hier uw content presenteren? Bel naar 070 3234 070 of mail naar h2o@mooijmanmarketing.nl.