secundair logo knw 1

Tanja Cuppen is voorgedragen om Co Verdaas als dijkgraaf van Waterschap Rivierenland op te volgen.

Tanja Cuppen 180 Tanja CuppenHet algemeen bestuur besloot vandaag om Cuppen voor te dragen. Ze is een nieuw gezicht in de watersector. Tot twee maanden geleden was ze chief risk officer bij ABN Amro. Voor de bank was ze 7 jaar lid van de raad van bestuur.

Daarnaast is Tanja Cuppen commissaris bij zorgverzekeraar Menzis en lid van de Adviescommissie Maatwerkafspraken Verduurzaming Industrie.

Als de voordracht wordt overgenomen begint Cuppen naar verwachting op 1 oktober als dijkgraaf bij Waterschap Rivierenland. Tot die tijd is Goos den Hartog waarnemend dijkgraaf.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Slecht verhaal!

De vraag was? "Wat is de echte prijs van water?"
Zeg dan meteen de echte prijs van 1 kubieke meter water kost zoveel. Punt.

Moet eerst hele kletsverhalen eromheen gaan lezen. Advies: kom meteen to the point!
Zeer terechte en verstandige actie van het schap. 
Het KRW-doel 'passende wateromstandigheden voor o.a. waterafhankelijke Natura2000-gebieden'  gaan we sowieso niet in 2027 halen en waarschijnlijk voor diverse Natura2000-gebieden ook nog niet in de volgende KRW-planperiode 2028-2033.
Gerrit Krajenbrink Gooi grondwater niet te grabbel
Mede naar aanleiding van de column van Jos Peters: belangrijk is dat de drinkwaterwinning minder 'stil' is in de politieke discussie over water, waterverspilling (drainage) en -vervuiling door de landbouw. En er dus niet alleen maar over schrijft in de vakbladen. Leer van de landbouw qua PR. Dit geldt helaas al zo lang. Roer u ook in het waterschap, drinkwaterbedrijf. Schoon water hoeft niet alleen van Brussel/KRW, maar is regionaal in ons eigen belang!
Met vriendelijke groet, Gerrit Krajenbrink, Hydroloog
De stellingen dat 'water weer een belang' is en 'klimaatbeleid niet door de shredder is gehaald' worden al gauw weer tegengesproken in dit artikel. Klimaatadaptatie is niet alleen hoogwaterbescherming.  Dat RLi het belang van WBS (dat sommige provincies wel degelijk serieus oppakken) en watertoets ondersteund, maar daarmee zijn we er niet.