Leo Hendriks stopt als directeur bij het Drentse drinkwaterbedrijf WMD. Hij neemt per 1 september afscheid.

Leo Hendriks 180 vk Leo HendriksHendriks is 5 jaar directeur geweest van het Drentse drinkwaterbedrijf. Onder Hendriks is WMD een 100% drinkwaterbedrijf geworden. WMD heeft de commerciële activiteiten afgestoten en ook is het bedrijf weer financieel gezond.

Na meer dan 25 jaar manager en bestuurder te zijn geweest bij verschillende (semi)publieke organisaties, gaat hij de komende jaren organisaties op strategisch vlak adviseren bij hun ontwikkeling.

WMD gaat de komende tijd op zoek naar een opvolger.

Laatste reacties op onze artikelen

Hoe kan het zijn dat na het laatste hoogwater vorig jaar zomer alle vis verdwenen is uit ons water in de Strang naast de rivier de Waal.
Mooi initiatief. Kijk bij het opstellen van de kosten niet alleen naar die van een dergelijk installatie maar ook naar de maatschappelijke kosten als niets doet.
Ik begrijp niet waarom voedselzekerheid geborgd zou moeten zijn. Als dat zo is, dan moeten we sierteelt, als bloembollen en lelies, niet meer subsidiëren en er voor zorgen dat de landbouw voedsel voor mensen produceert, en niet voor dieren.
@Hans MiddendorpBen het de laatste tijd niet vaak met je eens, maar deze keer wel. Terechte vragen, want ik vind het ook een vaag en ongrijpbaar verhaal.
In de titel staat: "cultuurverandering nodig". Uit de tekst blijkt dat er een transitie nodig is (niet verwonderlijk) en dat er gewerkt wordt aan een "routekaart'. Maar wat zijn nou precies de (tussen) resultaten en welke cultuurverandering is er nodig?

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.

Aanmelden voor H2O Nieuws
Ontvang twee keer per week het laatste waternieuws in je mailbox!