secundair logo knw 1

Cécile Cluitmans wordt per 1 juli algemeen directeur van Arcadis Nederland. Ze neemt de functie over van Lidewij de Haas, die vertrekt bij de advies- en ingenieursorganisatie.

Cécile Cluitmans 180 vk Cécile CluitmansCluitmans wordt voorzitter van de Board of Directors van Arcadis Nederland. De driekoppige leiding bestaat naast Cluitmans uit Niels Schallenberg, directeur Resilience en Tanya Sancisi, directeur Mobility. Cluitmans vervult haar nieuwe rol naast haar functie als directeur van de divisie Places.

Cluitmans maakt sinds juli 2018 deel uit van de Arcadis Nederland directie. Daarvoor had ze verschillende leidinggevende posities op het gebied van verkeer en vervoer en planstudies.

Ada van der Veer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Arcadis Nederland, ziet in Cluitmans een versterking van de directie, omdat ze Arcadis goed kent en over een groot internationaal netwerk beschikt.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het CEC-programma van STOWA en NWO heeft een aantal technieken onderzocht. Bekijk dit filmpje over een combinatie van bio assay en massaspectrometer om verontreiniging snel te kunnen duiden uit de database: RoutinEDA
https://vimeo.com/712902086
Is er een directe link naar de uitspraak beschikbaar? Ik vind de volgend passage van jullie artikel bijzonder verwoord: "Behalve over het gebruik van chemicaliën in het koelwater ging de rechtszaak ook over de voorwaarden van het waterschap voor lozingen in geval van onderhoud of reparatiewerkzaamheden aan installaties. Maar toestemming vooraf vond de rechter te ver gaan en een zogenoemde immissietoets (welke stoffen zitten erin) niet effectief." Lijkt me namelijk zeker niet in lijn met geldend waterkwaliteitsbeleid en ook niet met het oog op de uitspraak m.b.t. de tijdelijke achteruitgang. Wanneer een activiteit, en daarmee de lozing, invloed heeft op de waterkwaliteit is het uitgangspunt dat de impact van te voren bepaald en onderbouwd moet worden. Indien dit leidt tot een verslechtering van de situatie, moet voor de impactsbeoordeling (van een industriële lozing) het Handboek Immissietoets gebruikt worden om de impact te bepalen. 
Falend management is de reden niet de organisatorische complexiteit. En bij definitief splitsen komt er nog extra bestuurlijke complexiteit bij van publieke organisaties die moeten -maar slecht kunnen- samenwerken.
Aangezien de burger de rekening krijgt is het makkelijk om een beslissing te nemen. Lekker uit elkaar en opnieuw beginnen met een schone lei. Op naar het volgende wanbeleid. Men voelt zich niet aansprakelijk. 
Dag Manfred, 
kijk eens op www.pathema.nl 
Dat bedrijf levert al jaren apparatuur voor chemievrije koelwaterbehandeling. Ook bij grotere bedrijven. Niet zo groot als bij Chemelot waarschijnlijk, maar meer dan voldoende bewezen. Het principe is cavitatie, dus geen chloorelektrolyse. Voor de duidelijkheid, ik heb geen relatie met dit bedrijf.Jan Koning