secundair logo knw 1

Cécile Cluitmans wordt per 1 juli algemeen directeur van Arcadis Nederland. Ze neemt de functie over van Lidewij de Haas, die vertrekt bij de advies- en ingenieursorganisatie.

Cécile Cluitmans 180 vk Cécile CluitmansCluitmans wordt voorzitter van de Board of Directors van Arcadis Nederland. De driekoppige leiding bestaat naast Cluitmans uit Niels Schallenberg, directeur Resilience en Tanya Sancisi, directeur Mobility. Cluitmans vervult haar nieuwe rol naast haar functie als directeur van de divisie Places.

Cluitmans maakt sinds juli 2018 deel uit van de Arcadis Nederland directie. Daarvoor had ze verschillende leidinggevende posities op het gebied van verkeer en vervoer en planstudies.

Ada van der Veer, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Arcadis Nederland, ziet in Cluitmans een versterking van de directie, omdat ze Arcadis goed kent en over een groot internationaal netwerk beschikt.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Dan kunnen we dus ook mest drogen en het gedroogde gedeelte terugvaren naar Zuid Amerika alszijnde stikstof.

Waarom dure, complexe en onderhouds intensieve ondergrondse oplossingen stimuleren als je water ook bovengronds kunt opvangen?
Begin eerst maar met het Veluwe meer en de randmeren uit te diepen en baggeren....perfecte opslagbuffer voor overvloed aan water.
@SebastiaanDat is een goede vraag als we het over de waterkwaliteit van rivieren hebben, maar in dit project zijn vooral kleine watertjes gemeten. Dat komt niet uit het buitenland, dus daar zullen we echt zelf mee aan de slag moeten!
Bijzonder. Veel waterschappen spreken nog van ‘aan en afhaakproblematiek’ waarbij de zorg juist is voor afhakende bedrijven, lees verminderde heffingsopbrengsten.
Natuurlijk is het slim als bedrijven afhaken, met duurzamere zuivering, eventueel gevolgd tot eigen directe lozing in gebied, en vervolgens tot eigen waterhergebruik. Prima.
Maar aub geen dogma. We spreken nog steeds over stedelijk afvalwater, waarbij het bedrijfswater zeker af en toe een waardevolle bijdrage is in de gehele keten.
In @KNW, @skiw, @vemw @dbc verband nog maar eens over spreken.