secundair logo knw 1

Paulien Pistor wordt de nieuwe algemeen directeur van het Noord-Hollandse drinkwaterbedrijf en natuurbeheerder PWN. Ze is per 1 juli benoemd door de Raad van Commissarissen van het drinkwaterbedrijf.

PWN Paulien Pistor Paulien Pistor PWN is de afgelopen 1,5 jaar geleid door ad interim-directeur Ria Doedel. Zij nam in februari 2020 de directeurstaken over van Joke Cuperus bij PWN, die plotseling vertrok bij het drinkwaterbedrijf. 

Met Pistor krijgt PWN een algemeen directeur die eerder al bij het bedrijf werkte. Voorts was ze werkzaam bij Waternet, waar zij directeur Strategie & Transitie was tot augustus 2020. Ook werkte ze bij de Gemeentewaterleidingen Amsterdam en de gemeenten Eindhoven (gemeentesecretaris) en Haarlem.

Bij PWN staat Pistor voor belangrijke uitdagingen, zoals een stijgende drinkwatervraag als gevolg van de bevolkingsgroei, klimaatverandering en stikstofuitstoot.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!