secundair logo knw 1

Albert Smit is toegetreden tot het algemeen bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Smit volgt Anna Veldhoen op die het waterschapsbestuur heeft verlaten. 

AB lid Albert Smit 180 vk Albert SmitHet nieuwe AB-lid werd in de algemene bestuursvergadering beëdigd door dijkgraaf Dirk-Siert Schoonman.

Smit uit Assen heeft een lange staat van dienst in het openbaar bestuur. In Dwingeloo, waar hij 50 jaar woonde, was hij 23 jaar lid van de gemeenteraad, waarvan 17 jaar als fractievoorzitter voor de Partij van de Arbeid. In Assen was Smit wethouder (2010 tot 2018) en raadslid.

In het algemeen bestuur van WDODelta levert Smit namens Water Natuurlijk zijn bijdrage aan het bestuur van het waterschap.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!