Albert Smit is toegetreden tot het algemeen bestuur van Waterschap Drents Overijsselse Delta. Smit volgt Anna Veldhoen op die het waterschapsbestuur heeft verlaten. 

AB lid Albert Smit 180 vk Albert SmitHet nieuwe AB-lid werd in de algemene bestuursvergadering beëdigd door dijkgraaf Dirk-Siert Schoonman.

Smit uit Assen heeft een lange staat van dienst in het openbaar bestuur. In Dwingeloo, waar hij 50 jaar woonde, was hij 23 jaar lid van de gemeenteraad, waarvan 17 jaar als fractievoorzitter voor de Partij van de Arbeid. In Assen was Smit wethouder (2010 tot 2018) en raadslid.

In het algemeen bestuur van WDODelta levert Smit namens Water Natuurlijk zijn bijdrage aan het bestuur van het waterschap.

Laatste reacties op onze artikelen

@P.C. de RuiterU heeft gelijk. Het is aangepast.
Uit de tekst kan worden gelezen dat de Motie van afkeuring is ingediend bij Waterschap Hollandse Delta.
Dit moet zijn bij Waterschap Delfland!
(zie https://www.rodi.nl/hoekvanholland/politiek/344702/motie-van-afkeuring-voor-nieuw-college-waterschap-delfland )
Ik wil de feiten kennen (10%)
De processen doorgronden (40%)
En de onzekerheid verkennen (50%)
Een oplossing zou kunnen zijn om activiteiten uit te besteden. Bijv. de voorzuivering van industrieel afvalwater of de opwerking van biogas uit slibgistingen of zelfs de volledige slibgisting uit te besteden. Marktpartijen kunnen dit ook nog eens goedkoper en sneller realiseren, waardoor eerder (duurzaamheids)doelstellingen worden gerealiseerd.
@Arie DekkerDank. Is aangepast.

Zelf reageren? Dat kan onder alle artikelen met een Mijn H2O/KNW account.