h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Lidmaatschap

Samenwerking, netwerken en kennisdelen worden steeds belangrijker. KNW biedt professionals, bedrijven en organisaties een uniek platform in de watersector. Symposia en themagroepen, Vakblad H2O, vakartikelen, de watervacature-site en meer – KNW biedt volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende watersector.

Lidmaatschap voor water professionals

Als lid krijg je gratis het Vakblad H2O, mag je tegen leden tarief deelnemen aan onze activiteiten, ontvang je wekelijkse het actuele H2O nieuws, heb je toegang tot onze social media en ons uitgebreide netwerk, en nog veel meer. Daarnaast kun je actief worden binnen de vereniging en zo jezelf profileren in de sector. Via KNW kun je makkelijk nieuwe, relevante contacten opdoen en actuele kennis en ervaring uitwisselen. Jonge waterprofessionals (<35 jaar) kunnen zich aansluiten bij Jong KNW. Meld je dus vandaag nog aan!
> lees verder - Voordelen op een rij - Lidmaatschap voor water professionals 
> lees verder - Jong KNW
> meld je aan via onderstaand Aanmeldingsformulier

Lidmaatschap voor bedrijven en organisaties

Bedrijven kunnen begunstigend lid worden. Zij krijgen daarmee korting op een standplaats en andere profileringsmogelijkheden tijdens de congressen, korting op het plaatsen van advertenties en blogs in de H2O-media, print en online, en de mogelijkheid om activiteiten gratis te laten opnemen in de wateragenda op www.h2owaternetwerk.nl. Werknemers krijgen o.a. korting via een collectief lidmaatschap. En natuurlijk ontvangt u het Vakblad H2O magazine. Is een begunstigend lidmaatschap iets voor uw bedrijf of organisatie?
> lees verder – Begunstigend lidmaatschap voor bedrijven en organisaties

Tarieven

> lees verder - Tarieven Persoonlijk lidmaatschap en Los abonnement Vakblad H2O

Aanmeldingsformulier

Vul het aanmeldingsformulier in, en meld je aan voor het lidmaatschap van KNW. Kunt u het formulier niet goed zien? Klik dan hier om het in een nieuw venster te openen.

 

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het