h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Vind een baan op Watervacatures.nl

Bekijk het actuele overzicht van vacatures en reageer direct bij de werkgever. Uw vacature ook hier? Neem dan contact met ons op: Tamara Drevijn-Bos, T: 06-12065758 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Projectmedewerker Leidingen (PWN)

  geplaatst op: 20 April 2018

  Projectmedewerker Leidingen (PWN) Als projectmedewerker Leidingen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het realiseren van de onderhouds- en uitbreidingsbehoefte van het gehele PWN-leidingnet. Ook realiseer je omleggingen ten gevolge van initiatieven van derden en ben je de spil tijdens de uitvoering hiervan.

 • Projectleider Leidingen (PWN)

  geplaatst op: 20 April 2018

  Projectleider Leidingen (PWN) Samen met projectmedewerkers ga je aan de slag om met alle stakeholders die betrokken zijn bij de aanleg van drinkwaterleidingen tot een goed resultaat te komen. Hierbij moet je denken aan klanten, gemeenten, aannemers e.d.

 • Adviseur Monitoring en Gegevensbeheer Waterkwantiteit (Hoogheemraadschap van Rijnland)

  geplaatst op: 20 April 2018

  Adviseur Monitoring en Gegevensbeheer Waterkwantiteit (Hoogheemraadschap van Rijnland) Als adviseur monitoring word je verantwoordelijk voor het verzamelen en ontsluiten van complete en betrouwbare data op het gebied van waterkwantiteit. Je bent het centrale punt waar alle gegevens samenkomen, voert controles uit op de juistheid van de metingen en corrigeert ze indien nodig.

 • Watertechnoloog en- Adviseur (WLN)

  geplaatst op: 20 April 2018

  Watertechnoloog en- Adviseur (WLN) Als Watertechnoloog / Adviseur ga je met de klanten van WLN meedenken over uitdagingen op het gebied van waterkwaliteit en watertechnologie en hen hierbij professioneel advies geven.

 • Vergunningverlener Keur (Waterschap Vechtstromen)

  geplaatst op: 19 April 2018

  Vergunningverlener Keur (Waterschap Vechtstromen) Zoek je in je werk naar oplossingen en ben je proactief? Vind je vrijheid en verantwoordelijkheid nemen in je werk belangrijk? Dan zoeken Waterschap Vechtstromen jou!

 • Manager uitvoeringsprogramma HWBP (Waterschap Rijn en IJssel)

  geplaatst op: 18 April 2018

  Manager uitvoeringsprogramma HWBP (Waterschap Rijn en IJssel) Beschik jij over een wo-werk- en -denkniveau, ben je in staat vraagstukken helder te analyseren en heb jeruime ervaring met het runnen van programma’s en het voorbereiden en realiseren van grote infrastructurele projecten? Lees dan verder!

 • Projectmanager/ procesmanager ‘kwartiermaker’ uitvoeringsprogramma HWBP (Waterschap Rijn en IJssel)

  geplaatst op: 18 April 2018

  Projectmanager/ procesmanager ‘kwartiermaker’ uitvoeringsprogramma HWBP (Waterschap Rijn en IJssel) Beschik jij over hbo+/wo-werk- en denkniveau, ben je in staat vraagstukken helder te analyseren, en heb je ruime ervaring in processen rondom grote projecten? Lees dan verder!

 • (Senior) adviseur geotechniek/ waterkeringen (Waterschap Rivierenland)

  geplaatst op: 18 April 2018

  (Senior) adviseur geotechniek/ waterkeringen (Waterschap Rivierenland) Voel jij je helemaal thuis in een dynamische omgeving, waar het tempo hoog ligt en de planningen krap zijn? Wacht je niet af tot informatie naar je toekomt, maar haalt dit proactief op. Je bent analytisch en werkt nauwkeurig. Technische adviezen leg je begrijpelijk uit en je voert zelfstandig complexe berekeningen uit. Lees dan verder!

 • Specialist Waterkeringen (Waterschap Rivierenland)

  geplaatst op: 18 April 2018

  Specialist Waterkeringen (Waterschap Rivierenland) Heb jij de kennis en kunde in huis om een gedegen onderzoek te doen naar wat voor de regionale keringen in dit gebied de beste oplossing is? Lees dan verder!

 • Trainee Projectadviseur Civiele Techniek (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 16 April 2018

  Trainee Projectadviseur Civiele Techniek (Nationaal Watertraineeship) Als civiel techneut kan je als technisch adviseur aan de slag binnen uitvoeringsprojecten van het hoogheemraadschap. Je gaat je bezighouden met de technische en/of projectmanagement kant van de projecten.

 • Innovatietechnoloog (Waterschapsbedrijf Limburg)

  geplaatst op: 16 April 2018

  Innovatietechnoloog (Waterschapsbedrijf Limburg) Waterschapsbedrijf Limburg zoekt een ervaren Innovatietechnoloog bij wie verbeteren en innoveren in de genen zit.

 • Maintenance & Reliability Engineer (MRE) (NV Waterleiding Maatschappij Limburg (WML))

  geplaatst op: 16 April 2018

  Maintenance & Reliability Engineer (MRE) (NV Waterleiding Maatschappij Limburg (WML)) De Maintenance & Reliability Engineer (MRE) zorgt voor (door)ontwikkeling, beheer en optimalisatie van onderhouds- en renovatieplannen (zowel voor distributie als productie) binnen de scope van WML Assetmanagement.

 • Junior Hydroloog/Adviseur Waterbeheer (Waterschap Brabantse Delta)

  geplaatst op: 13 April 2018

  Junior Hydroloog/Adviseur Waterbeheer (Waterschap Brabantse Delta)

 • TOP Hydroloog (Specialist waterbeheer) (Waterschap Brabantse Delta)

  geplaatst op: 13 April 2018

  TOP Hydroloog (Specialist waterbeheer) (Waterschap Brabantse Delta)

 • Senior projectleiders / projectmanagers land- en watermanagement (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 12 April 2018

  Senior projectleiders / projectmanagers land- en watermanagement (Arcadis Nederland) Arcadis zoekt voor de vestigingen Arnhem en/of Assen meerdere ervaren project- of projectmanagers die vanuit hun passie en energie op een innovatieve en ondernemende wijze aan de slag gaan met actuele opgaven op het vlak van waterbeheer en het landelijk gebied.

 • Senior Adviseur / Onderzoeker Grondwater (Deltares)

  geplaatst op: 12 April 2018

  Senior Adviseur / Onderzoeker Grondwater (Deltares) Je initieert en geeft richting aan innovaties en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied van grondwatermodellering en modeltoepassing. Dit doe je in nauwe samenwerking met adviseurs en onderzoekers binnen en buiten Deltares.

 • Ervaren hydrologen (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 12 April 2018

  Ervaren hydrologen (Arcadis Nederland) We zoeken ervaren hydrologen voor onze teams in Den Bosch, Amsterdam, Arnhem en Assen. Binnen het team word jij een boegbeeld op het thema oppervlaktewater of je hebt de ambitie om dat te worden. Zowel in- als extern ben jij de ambassadeur van jouw vak. Ook krijg je de kans onze junioren te coachen en helpen in hun ontwikkeling en hen op deze manier wegwijs te maken in het vak.

 • Gegevensanalist Waterkwaliteit (Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

  geplaatst op: 12 April 2018

  Gegevensanalist Waterkwaliteit (Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier) Wij zoeken wegens pensionering van onze collega een gegevensanalist binnen het cluster Onderzoek van het Ingenieursbureau

 • Maintenance Engineer Leidingen (Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

  geplaatst op: 11 April 2018

  Maintenance Engineer Leidingen (Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier) Maintenance Engineer Leidingen bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Ben jij jong en ondernemend, pas afgestudeerd, en in bezit van een relevante HBO opleiding en bij voorkeur enige werkervaring op het gebied van maintenance engineering?

 • Manager Projectbeheersing (Balance)

  geplaatst op: 11 April 2018

  Manager Projectbeheersing (Balance) Als manager Projectbeheersing heb je een centrale rol in het IPM-projectteam en ben je verantwoordelijk voor de integrale projectbeheersing van het project. Je stuurt, verbindt en coördineert tussen de specialisten in het projectbeheersingsteam.

 • Vitens traineeship 2018 (Vitens)

  geplaatst op: 9 April 2018

  Vitens traineeship 2018 (Vitens) Samen kijken we naar jouw kracht om van daaruit jouw verdere ontwikkeling binnen Vitens vorm te geven. Dit kan zowel in de richting van (project-, proces-, team-)management als de rol van specialist. Jij zoekt zelf de uitdagende opdrachten die je helpen bij deze keuze.

 • Adviseur (afval)Waterketen (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 5 April 2018

  Adviseur (afval)Waterketen (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Je krijgt de kans om in meerdere keukens te kijken en jezelf tot specialist in jouw vakgebied te ontwikkelen. Daarbij werk je zowel voor de gemeente Lopik als het waterschap om een goed beeld te krijgen.

 • Specialist Waterveiligheid/Projectleider (Waterschap Zuiderzeeland)

  geplaatst op: 5 April 2018

  Specialist Waterveiligheid/Projectleider (Waterschap Zuiderzeeland) Je maakt deel uit van de afdeling Ontwikkeling, Advies en Regie (OAR). In deze afdeling wordt de verbinding gelegd tussen strategische beleidskeuzes en de daadwerkelijke uitvoering daarvan. Binnen de afdeling maak je deel uit van de eenheid Kennis en Advies.

 • Beleidsmedewerker (Hoogheemraadschap van Delfland)

  geplaatst op: 5 April 2018

  Beleidsmedewerker (Hoogheemraadschap van Delfland) Je werkt mee aan watersysteemanalyses en bepaalt daarmee de wateropgave en knelpunten van een watersysteem. Dit kan zowel door het inhoudelijk gebruik van modellen en uitvoeren van berekeningen, maar ook in het ondersteunen van analyses die extern worden uitgevoerd.

 • Trainee (Tauw)

  geplaatst op: 4 April 2018

  Trainee (Tauw) Heb je je opleiding (bijna) afgerond en ben je klaar om jouw carrière een kickstart te geven? Meld je dan aan en wie weet kom jij in aanmerking voor een betaald traineeship van anderhalf jaar bij ons internationale advies- en ingenieursbureau! Wij zoeken 12 young professionals.

 • Adviseur Grondwater (Wareco Ingenieurs)

  geplaatst op: 23 March 2018

  Adviseur Grondwater (Wareco Ingenieurs) Word jij onze Adviseur Grondwater? Onze vakgroep grondwater doet geohydrologisch onderzoek en geeft advies. De projecten zijn zowel technisch-inhoudelijk als plan- en beleidsmatig van aard. Veel van onze projecten zijn gericht op het klimaatbestendiger maken van onze dorpen en steden.

 • Adviseur waterbeheer (Nelen & Schuurmans)

  geplaatst op: 21 March 2018

  Adviseur waterbeheer (Nelen & Schuurmans) Heb jij een visie op het waterbeleid bij gemeenten en waterschappen? Wil jij Nelen & Schuurmans helpen om de knelpunten en kansen bij onze opdrachtgevers in kaart te brengen? Vind je het leuk om te werken met geavanceerde modellen en informatiesystemen? En ben je al meerdere jaren actief in het waterbeheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Beleidsmedewerker waterkwaliteit (Waterschap Vallei en Veluwe)

  geplaatst op: 14 March 2018

  Beleidsmedewerker waterkwaliteit (Waterschap Vallei en Veluwe) Je bent iemand die meetplannen kan bedenken, maar deze ook weet te implementeren. Iemand die samen met de huidige specialisten de gehele monitoring (chemie, ecologie, hydrologie etc.) binnen de afdeling actief verder helpt op te bouwen.

 • Service Monteur Pompen (BakerCorp B.V.)

  geplaatst op: 12 March 2018

  Service Monteur Pompen (BakerCorp B.V.) Ons moderne pompenpark bestaat uit diesel, electrischen lucht aangedreven pompen met een ATEX certificering, hierdoor kunnen we onze klanten altijd een goede oplossing bieden. Wij hebben jou nodig om onze pompen te installeren, te onderhouden en onze klanten de juiste technische service te bieden.

 • Trainee Nationaal Watertraineeship (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 8 March 2018

  Trainee Nationaal Watertraineeship (Nationaal Watertraineeship) Het NWT is ontwikkeld om jong talent, na hun afstuderen (HBO en WO niveau), een goede start van hun carrière in de watersector te geven.

 • Veiligheidskundige (Oasen Drinkwater)

  geplaatst op: 8 March 2018

  Veiligheidskundige (Oasen Drinkwater) Jij bent de veiligheidskundige bij Oasen Drinkwater die steekproefsgewijs onze waterwingebieden gaat controleren en er voor zorgt dat werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

 • Senior Modelleur Grondwater (Deltares)

  geplaatst op: 7 March 2018

  Senior Modelleur Grondwater (Deltares) Als senior modelleur grondwater initieer en geef je richting aan innovaties en nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Dit doe je in nauwe samenwerking met adviseurs en onderzoekers binnen en buiten Deltares.

 • Traineeship Boskalis Internationaal en Boskalis Nederland (Royal Boskalis Westminster N.V. en Boskalis Nederland)

  geplaatst op: 2 March 2018

  Traineeship Boskalis Internationaal en Boskalis Nederland (Royal Boskalis Westminster N.V. en Boskalis Nederland) In een wereld vol kansen…kun jij een wereldstart maken!Save the date! 25 mei organiseren we een selectie-event in Papendrecht wat je niet wil missen! In September 2018 hebben Boskalis Internationaal en Boskalis Nederland plaats voor in totaal 35 trainees. Kun jij goed incasseren en sparren? Ben je een teamspeler en doorzie jij complexe situaties? Tijdens het selectie-event nemen we je mee in de wereld van Boskalis door jou uit te dagen!

 • Strategisch Adviseur Omgeving / Netwerker (Brabant Water)

  geplaatst op: 21 February 2018

  Strategisch Adviseur Omgeving / Netwerker (Brabant Water) In deze dynamische rol met veel en intensieve interne en externe contacten draag je bij aan het vaststellen van de strategie van Brabant Water.

 • Docent Bodem en Landschap (Aeres Hogeschool)

  geplaatst op: 1 June 2017

  Docent Bodem en Landschap (Aeres Hogeschool) Docent Bodem en Landschap (0,5 fte) - TIJDELIJK: vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof - voor de opleidingen: Toegepaste Biologie en Geo, Media & Design

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het