h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Vind een baan op Watervacatures.nl

Bekijk het actuele overzicht van vacatures en reageer direct bij de werkgever. Uw vacature ook hier? Neem dan contact met ons op: Tamara Drevijn-Bos, T: 06-12065758 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • (Junior) Medewerker Heffingstechnologie (Waterschap Zuiderzeeland)

  geplaatst op: 19 October 2018

  (Junior) Medewerker Heffingstechnologie (Waterschap Zuiderzeeland) Voor het vaststellen van de hoogte van de heffing richten wij ons op bedrijfscontroles, representatieve monsterneming door bedrijven & adviesbureaus, het opstellen van meetbeschikkingen en het berekenen van de juiste heffing. Daarnaast hebben wij een opgave de discrepantie, het verschil in berekende vuillast en de inbare heffingen, zoveel mogelijk te verminderen.

 • Adviseur Drinkwaterinfrastructuur (NV Waterleiding Maatschappij Limburg (WML))

  geplaatst op: 18 October 2018

  Adviseur Drinkwaterinfrastructuur (NV Waterleiding Maatschappij Limburg (WML)) Als Adviseur Drinkwaterinfrastructuur bij WML ben je onderdeel van een ambitieus team dat zich bezighoudt met kennisintensieve vraagstukken gerelateerd aan de drinkwaterassets van bron tot tap. Je adviseert over lange termijnontwikkelingen in relatie tot de leidinginfrastructuur van WML.

 • Technisch Sales manager Waterbehandeling (Melspring)

  geplaatst op: 18 October 2018

  Technisch Sales manager Waterbehandeling (Melspring) Als technisch Sales manager (verkoopadviseur) Waterbehandeling ben je betrokken bij het hele proces van advisering aan tot en met verkoop richting de klant, daartoe behoort ook het uitvoeren van lab- en praktijktesten om het meest geschikte product (waterbehandelingschemicaliën & hulpstoffen) te selecteren voor de opdrachtgever, teneinde de waterzuivering te optimaliseren.

 • Adviseur Geohydrologie (HKV Lijn in Water)

  geplaatst op: 18 October 2018

  Adviseur Geohydrologie (HKV Lijn in Water) Als adviseur geohydrologie houd je je bezig met waterkeringen en grondwater en past dat toe in veiligheidsanalyses en regionale droogteonderzoeken. Een goede kennis van de fysica, de gangbare modellen en statistiek is daarbij onmisbaar, maar we verwachten ook dat je in staat bent dit te vertalen naar de beheerpraktijk van waterschappen, Rijkswaterstaat en aannemers.

 • Adviseur Waterkeringen, Expertise Bekledingen (HKV Lijn in Water)

  geplaatst op: 18 October 2018

  Adviseur Waterkeringen, Expertise Bekledingen (HKV Lijn in Water) Als adviseur waterkeringen richt je je vooral op het uitvoeren van specialistische analyses van waterkeringen, in het bijzonder bekledingen. Een goede kennis van de fysica, de gangbare modellen en statistiek is daarbij onmisbaar, maar we verwachten ook dat je in staat bent dit te vertalen naar de beheerpraktijk van waterschappen, Rijkswaterstaat en aannemers.

 • Revisiebeheerder (Waterschap Rijn en IJssel)

  geplaatst op: 17 October 2018

  Revisiebeheerder (Waterschap Rijn en IJssel) Als revisiebeheerder ben je een spin in het web in relatie met het op orde houden van (revisie en beheer van) digitale gegevens van de rioolgemalen, transportleidingen en zuiveringen van de afdeling Zuiveringsbeheer en Riolering.

 • Trainee Stedelijk Water (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 15 October 2018

  Trainee Stedelijk Water (Nationaal Watertraineeship) Onze opdrachtgever (gemeente) is op zoek naar een Trainee Stedelijk Water. Hij/zij levert (samen met adviseur en twee andere technisch specialisten) de technisch-inhoudelijke inbreng vanuit de dagelijkse beheerpraktijk bij de programmering, onderzoek, ontwerp en uitvoering van het onderhoud voor zijn/haar element.

 • Bedrijfsvoeringsadviseur Duurzaamheid (Waterschap Brabantse Delta)

  geplaatst op: 15 October 2018

  Bedrijfsvoeringsadviseur Duurzaamheid (Waterschap Brabantse Delta) Waterschap Brabantse Delta zoekt een gedreven Bedrijfvoeringsadviseur Duurzaamheid die de onderwerpen MVO, milieu en Arbo stevig op de agenda van de organisatie zet en die adviseert over borging hiervan in bedrijfsprocessen.

 • Manager Watertechnologie (WLN)

  geplaatst op: 15 October 2018

  Manager Watertechnologie (WLN) Als manager TWA vertegenwoordig je de afdeling TWA in het MT van WLN, samen met de manager Laboratorium & Monsterneming, de Manager Financiën & Ondersteuning en de directeur van WLN.

 • Hydrobiologisch medewerker Specialisme (water)vegetatie (Aqualysis Waterlaboratorium)

  geplaatst op: 15 October 2018

  Hydrobiologisch medewerker Specialisme (water)vegetatie (Aqualysis Waterlaboratorium) Als hydrobiologisch medewerker voer je zelfstandig en in teamverband onderzoek uit.De nadruk voor deze functie zal liggen op het uitvoeren en uitwerken van vegetatieopnamen. Afhankelijk van jouw expertises kun je daarnaast betrokken worden bij macrofauna- of fytoplanktononderzoek en databasebeheer van de biologische data.

 • Projectleider (S11) in de rol van IPM Projectmanager (Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard)

  geplaatst op: 15 October 2018

  Projectleider (S11) in de rol van IPM Projectmanager (Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard) Je stuurt als projectleider je projectteamleden aan en zorgt dat zij hun werk optimaal kunnen doen. Je projectteamleden zijn veelal afkomstig uit de andere afdelingen van het Hoogheemraadschap. Projectondersteuning wordt geleverd vanuit de eigen afdeling.

 • Projectleider (S12) in de rol van Projectmanager Implementatie Omgevingswet (Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard)

  geplaatst op: 15 October 2018

  Projectleider (S12) in de rol van Projectmanager Implementatie Omgevingswet (Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard) Als projectleider leid je zelfstandig (veelal ook niet-)technische programma’s en projecten, en geeft daarbij leiding aan specialisten zoals omgevingsmanagers, gebiedsmanagers en kostendeskundigen, en projectleiders die investeringsprojecten uitvoeren.

 • Beleidsadviseur waterkwaliteit (Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard)

  geplaatst op: 11 October 2018

  Beleidsadviseur waterkwaliteit (Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard) In deze functie ontwikkel je integraal beleid en adviseert hierover het bestuur. Daarbij richt je je op de thema’s waterkwaliteit en watervoorziening. Je levert inhoudelijk inbreng in verschillende in – en externe planprocessen, zoals ruimtelijke ontwikkelingen.

 • Adviseur Water Programma Stedelijk Water (Waterschap Vallei en Veluwe)

  geplaatst op: 10 October 2018

  Adviseur Water Programma Stedelijk Water (Waterschap Vallei en Veluwe) Ter versterking van het team zoeken wij een ervaren waterprofessional en collega voor de functie van Adviseur Water Programma Stedelijk Water.

 • Sales Engineer Hydrologische Producten (Observator Group)

  geplaatst op: 9 October 2018

  Sales Engineer Hydrologische Producten (Observator Group) Ben jij een energieke sales engineer die zorgt dat onze producten en systemen over heel de wereld verkocht worden? Durf jij het initiatief te nemen in het ontwikkelen van nieuwe markten? Kun jij onze ontwikkelaars vertellen welke nieuwe producten nodig zijn?

 • Senior Projectleider in de rol van Technisch Manager (Waterschap Brabantse Delta)

  geplaatst op: 9 October 2018

  Senior Projectleider in de rol van Technisch Manager (Waterschap Brabantse Delta) Ben jij die technisch manager met de overtuiging dat je alleen door samen te werken de grootste successen bereikt? Dan zoeken wij jou!

 • Technisch Specialist Geotechniek (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 8 October 2018

  Technisch Specialist Geotechniek (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Binnen HDSR wordt (op dit moment) onderscheidt gemaakt tussen de reguliere (investering)projecten en de grote projecten, die volgens de IPM methodiek worden gemanaged. Als technisch specialist zorg je voor de voorbereiding van deze projecten. De nadruk ligt hierbij op de begeleiding van waterkeringsprojecten, zoals het aanleggen en verbeteren van regionale en primaire waterkeringen.

 • Adviseur waterkwaliteit (Waterschap Aa en Maas)

  geplaatst op: 8 October 2018

  Adviseur waterkwaliteit (Waterschap Aa en Maas) Als deskundige op het gebied van waterkwaliteit adviseer je beleidscollega’s bij een breed palet van vraagstukken. In je portefeuille hebben zowel waterkwaliteit en landbouw , als water in de stad bijzondere aandacht.

 • Programme Manager (Simavi)

  geplaatst op: 3 October 2018

  Programme Manager (Simavi)

 • Senior Adviseur Water en Ruimte (Waterschap Rivierenland)

  geplaatst op: 24 September 2018

  Senior Adviseur Water en Ruimte (Waterschap Rivierenland) De senior beleidsadviseur/-adviseuse werkt op het raakvlak tussen water en ruimte (lijke ordening), zowel in stedelijk als landelijk gebied. Je houdt je met name bezig met strategische planvorming en bent de relatiemanager van de belangrijkste partners.

 • Trainee Water & Voedsel (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 3 September 2018

  Trainee Water & Voedsel (Nationaal Watertraineeship) Je werkt aan de opgave om de voedselvoorziening te verduurzamen. Dat doe je binnen het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer (DAW). Onder begeleiding van de programmamanager DAW Gelderland onderzoek je wat de drijfveren van agrarische ondernemers zijn om mee te doen aan DAW.

 • Trainee Monitoring & Innovatie (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 27 August 2018

  Trainee Monitoring & Innovatie (Nationaal Watertraineeship) Als trainee ga jij samen met de betrokken afdelingen een monitoringvisie op hoofdlijnen opstellen. Hierbij ga je met een objectieve, innovatieve en frisse blik te werk. De op te stellen ‘visie op hoofdlijnen' vormt vervolgens de basis voor een integraal monitoringsplan voor de waterafdelingen.

 • Consultant klimaatadaptatie stedelijk water (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 14 August 2018

  Consultant klimaatadaptatie stedelijk water (Arcadis Nederland) De consultant klimaatadaptatie stedelijk water van Arcadis geeft vorm aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Als consultant verwerf je nieuwe opdrachten en ben je inhoudelijk betrokken bij een breed scala van dit type projecten.

 • Trainee Nationaal Watertraineeship (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 8 March 2018

  Trainee Nationaal Watertraineeship (Nationaal Watertraineeship) Het NWT is ontwikkeld om jong talent, na hun afstuderen (HBO en WO niveau), een goede start van hun carrière in de watersector te geven.

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het