h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Vind een baan op Watervacatures.nl

Bekijk het actuele overzicht van vacatures en reageer direct bij de werkgever. Uw vacature ook hier? Neem dan contact met ons op: Tamara Drevijn-Bos, T: 06-12065758 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Adviseur Riolering / Stedelijk Water (Gemeente Amstelveen)

  geplaatst op: 21 June 2018

  Adviseur Riolering / Stedelijk Water (Gemeente Amstelveen) Ben jij een bevlogen adviseur en wil jij samenwerken vanuit een ambitieus team dat nog volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Senior adviseur zuiveringstechnologie / waterketen (Waterschap De Dommel)

  geplaatst op: 20 June 2018

  Senior adviseur zuiveringstechnologie / waterketen (Waterschap De Dommel) Je coördineert of adviseert in complexe innovatie- en beleidsprojecten voor de afvalwaterketen. Je initieert en leidt innovatieprojecten, onderzoeken en (strategie)studies en kunt deze tot een goed einde brengen. Daarin weet je partners en het bestuur mee te nemen.

 • Technisch Specialist Werktuigbouwkunde (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 19 June 2018

  Technisch Specialist Werktuigbouwkunde (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Als technisch specialist werktuigbouwkunde ben je de vraagbaak op je vakgebied binnen de afdeling en in staat te adviseren over civieltechnische zaken binnen de projecten op het gebied van met name zuiveringstechnische werken zoals rioolwaterzuiveringen & rioolgemalen, maar ook op het gebied van Kunstwerken.

 • Procesleider Energieneutraliteit (Hoogheemraadschap van Rijnland)

  geplaatst op: 19 June 2018

  Procesleider Energieneutraliteit (Hoogheemraadschap van Rijnland) Je bent ambtelijk vertegenwoordiger voor Rijnland in de Regionale Energie Strategieën (deze worden omgevormd tot Regionale Energie en Klimaat Strategieën). Je bereidt bestuurlijke overleggen voor. Je bouwt aan je netwerk met de collega overheden en verkent de kansen voor het gezamenlijk realiseren van energiedoelen.

 • Proces- en Relatiemanager (Hoogheemraadschap van Rijnland)

  geplaatst op: 19 June 2018

  Proces- en Relatiemanager (Hoogheemraadschap van Rijnland) Je bent namens Rijnland een centrale persoon in het samenspel tussen overheden (m.n. gemeenten) en andere stakeholders (agrariërs, ontwikkelaars en inwoners). Je let daarbij op de onderlinge samenhang en je maakt een goede afweging tussen interne en externe belangen.

 • Ervaren Adviseur / Onderzoeker Waterbeheer (FutureWater)

  geplaatst op: 18 June 2018

  Ervaren Adviseur / Onderzoeker Waterbeheer (FutureWater) FutureWater zoekt voor verschillende projecten in Nederland, Azië en Afrika een ervaren en gedreven kwantitatieve hydroloog. Bij ons werk je in een dynamische organisatie, zelfstandig of in teamverband, aan zowel de technische als organisatorische aspecten van uitdagende projecten op het raakvlak van water management, landbouw en klimaatverandering.

 • Beheerder Gemalen & Persleidingen (Gemeente Zwijndrecht)

  geplaatst op: 18 June 2018

  Beheerder Gemalen & Persleidingen (Gemeente Zwijndrecht) Wil jij een afwisselende, uitdagende en dynamische functie waarbij je lid bent van een team technische professionals dat verantwoordelijk is voor de gehele waterketen in de gemeente Zwijndrecht. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Projectcoördinator Groen (Gemeente Leiden)

  geplaatst op: 14 June 2018

  Projectcoördinator Groen (Gemeente Leiden) In deze functie ben jij degene die zich bezighoudt met het grootschalig onderhoud van al de zaken die ondergebracht zijn bij het Cluster Beheer binnen het domein Groen, Spelen en Water. De Stedelijk Beheerders stellen meerjaren beheerplannen op, en jij bent degene die ervoor zorgt dat de planning en uitvoering hiervan op jaarbasis geregeld wordt.

 • Procesoperator zuiveringen (Waterschap Vechtstromen)

  geplaatst op: 13 June 2018

  Procesoperator zuiveringen (Waterschap Vechtstromen) Als procesoperator werk je bij de zuiveringsinstallaties, je staat aan het roer van het zuiveringsproces. Je draagt zorg voor het dagelijks onderhoud van installaties, je signaleert storingen en afwijkingen en helpt mee om het zuiveringsproces te verbeteren.

 • Senior adviseur watersysteeminrichting (Waterschap Vechtstromen)

  geplaatst op: 13 June 2018

  Senior adviseur watersysteeminrichting (Waterschap Vechtstromen) Wil jij, samen met anderen, adviseren over een duurzame inrichting van onze watersystemen en help jij ons een aantrekkelijke leefomgeving te realiseren? Solliciteer dan nu!

 • Hydroloog (Oasen Drinkwater)

  geplaatst op: 12 June 2018

  Hydroloog (Oasen Drinkwater) Als hydroloog bewaak jij het kostbaarste bezit van Oasen, de bronnen van ons drinkwater. Jij onderzoekt de kwaliteit van dit (oever)grondwater en signaleert ontwikkelingen die invloed hebben op deze kwaliteit. Dit zijn bijvoorbeeld klimaatveranderingen, nieuwe stoffen in het milieu of bodemverontreinigingen.

 • Trainee Stedelijk Water (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 11 June 2018

  Trainee Stedelijk Water (Nationaal Watertraineeship) Je gaat nieuwe thema's zoals klimaatadaptatie maken en je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en trends en gaat daar creatief en innovatief mee om. Tevens word je betrokken in de totale breedte van het vakgebied Stedelijk Water. Van opstellen van een nieuw Verbreed Gemeentelijk Rioleringsplan tot stresstesten, klimaatmaatregelen en het regulier beheer.

 • Hydrologisch medewerker (Waterschap Hunze en Aa's)

  geplaatst op: 11 June 2018

  Hydrologisch medewerker (Waterschap Hunze en Aa's) Voor de afdeling Veiligheid en Voldoende Water zijn wij op zoek naar een fulltime kandidaat voor de functie van hydrologisch medewerker. Je adviseert over waterhuishoudkundige vraagstukken en je levert een hydrologische bijdrage aan interne en externe planvorming.

 • Adviseur Toezicht en Handhaving (Waterschap Aa en Maas)

  geplaatst op: 11 June 2018

  Adviseur Toezicht en Handhaving (Waterschap Aa en Maas) Toezicht houden en handhavend optreden vormen onze primaire taak. Dit behoort ook tot jouw takenpakket. Je pakt specifieke taken op zoals (projectleiderschap van) complexe zaken en (bestuurlijke) dossiers die het domein van VTH overstijgen.

 • Projectplanner (Waterschap Brabantse Delta)

  geplaatst op: 6 June 2018

  Projectplanner (Waterschap Brabantse Delta) Als projectplanner begeleidt je jaarlijks het samenstellen van programma's en begrotingen. Je bewaakt de programma-realisatie en staat daarmee de interne opdrachtgevers en programmabeheerders terzijde.

 • Project operator (dagdienst) (Waterschapsbedrijf Limburg)

  geplaatst op: 5 June 2018

  Project operator (dagdienst) (Waterschapsbedrijf Limburg) Je kent het operator-schap door en door en concentreert je op drie resultaatgebieden: projectwerkzaamheden, technologische ondersteuning en financieel beheer. Je kent het operator-schap op je duimpje en opereert op senior niveau.

 • Strategisch adviseur Water (APPM)

  geplaatst op: 16 May 2018

  Strategisch adviseur Water (APPM) Wil jij impact hebben op de aanpak van wateropgaven in Nederland? Wil jij met ons bouwen aan de ontwikkeling van het werkveld Water bij APPM? Ben jij een strategisch adviseur water met een brede blik op de complexe water- en klimaatopgaven?

 • Staal-/ werktuigbouwkundig constructeur waterbouwkundige constructies (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 14 May 2018

  Staal-/ werktuigbouwkundig constructeur waterbouwkundige constructies (Arcadis Nederland) Arcadis zoekt een collega voor de engineering en het uitvoeren van berekeningen van staalbouwkundige constructies en bewegingswerken van waterkeringen, beweegbare bruggen en/of andere grote beweegbare staalconstructies.

 • Adviseur Plantoetsing / Watertoets (Balance)

  geplaatst op: 14 May 2018

  Adviseur Plantoetsing / Watertoets (Balance) Wil jij ruimte geven aan water bij het inrichten van het landelijke en stedelijke gebied? Dan is deze functie bij een waterschap in Noord-Nederland iets voor jou. Balance heeft voor haar locatie in Groningen een vacature voor een Adviseur Plantoetsing / Watertoets.

 • Senior beleidsadviseur waterketen (Waterschap Vechtstromen)

  geplaatst op: 10 May 2018

  Senior beleidsadviseur waterketen (Waterschap Vechtstromen) Als senior beleidsadviseur waterketen adviseer jij projectleiders, externe partijen en bestuur over de impact hiervan op onze mensen en processen. Onze strategieën raken niet alleen onze hele organisatie, maar ook de lokale overheden.

 • Adviseur Projectbeheersing (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 9 May 2018

  Adviseur Projectbeheersing (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Jij wordt Adviseur Projectbeheersing voor de projecten die zich richten op het verbeteren van het watersysteem in het noordwesten van het beheergebied van de Stichtse Rijnlanden. Met als concrete doelen de realisatie van voorzieningen voor adequaat peilbeheer, afvoer van overtollig water, aanvoer bij watertekort, oeverbescherming, goede waterkwaliteit en natuurvriendelijke inrichting van watergangen.

 • Technisch Manager Waterkeringen (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 9 May 2018

  Technisch Manager Waterkeringen (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Jij begrijpt als geen ander dat het behalen van resultaten in projecten inhoud dat je zowel vanuit techniek, het omgevingsbelang en het belang voor de organisatie moet handelen. Wil jij jouw kennis inzetten voor het versterken van onze dijken? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

 • Technisch Specialist Geotechniek (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 9 May 2018

  Technisch Specialist Geotechniek (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Wil jij meewerken aan projecten waar de nadruk ligt op de begeleiding van waterkeringsprojecten, zoals het aanleggen en verbeteren van regionale en primaire waterkeringen. Wil jij projectteamleden technisch inhoudelijk coachen en de vraagbaak zijn jouw vakgebied. Dan komen wij graag in gesprek met jou!

 • Werkvoorbereider / Inkoper (Wareco Ingenieurs)

  geplaatst op: 26 April 2018

  Werkvoorbereider / Inkoper (Wareco Ingenieurs) Bij Wareco ben je de spin in het web van onze vakgroep inspecties en zorg je ervoor dat de uitvoering van het veldwerk goed geregeld is. De veldwerkers zien in jou de man/vrouw die regelt dat zij hun werkzaamheden op een adequate manier kunnen uitvoeren. Inkopen van diensten en technische middelen t.b.v. onze projecten behoort o.a. tot jouw takenpakket.

 • (Senior) specialist geotechniek waterkeringen (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 23 April 2018

  (Senior) specialist geotechniek waterkeringen (Arcadis Nederland) Door een sterk toenemend werkpakket in Nederland zijn wij op zoek naar ervaren collega’s die in het werkveld van waterveiligheid / waterkeringen opereren. Als ervaren specialist waterkeringen krijg je veel ruimte om inhoudelijk aan de slag te gaan.

 • Trainee Nationaal Watertraineeship (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 8 March 2018

  Trainee Nationaal Watertraineeship (Nationaal Watertraineeship) Het NWT is ontwikkeld om jong talent, na hun afstuderen (HBO en WO niveau), een goede start van hun carrière in de watersector te geven.

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het