h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Vind een baan op Watervacatures.nl

Bekijk het actuele overzicht van vacatures en reageer direct bij de werkgever. Uw vacature ook hier? Neem dan contact met ons op: Tamara Drevijn-Bos, T: 06-12065758 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Strategisch Adviseur Omgeving / Netwerker (Brabant Water)

  geplaatst op: 21 February 2018

  Strategisch Adviseur Omgeving / Netwerker (Brabant Water) In deze dynamische rol met veel en intensieve interne en externe contacten draag je bij aan het vaststellen van de strategie van Brabant Water.

 • Procesoperator / Productieverantwoordelijke (PWN)

  geplaatst op: 20 February 2018

  Procesoperator / Productieverantwoordelijke (PWN) Je bent als bedrijfsvoerder operationeel verantwoordelijk voor het drinkwaterproductieproces van bron (oppervlaktewater zoals IJsselmeer) tot tap (de eindgebruiker thuis) en je leeft voor waterkwaliteit en leveringszekerheid.

 • Trainee Elektrotechniek Waterschappen Zuid Westelijke Delta (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 19 February 2018

  Trainee Elektrotechniek Waterschappen Zuid Westelijke Delta (Nationaal Watertraineeship) Als elektrotechnicus kan je als projectadviseur techniek aan de slag binnen verschillende waterschappen. Je gaat je bezighouden met civiel-, werktuigbouw- en/of electrotechnische projecten.

 • Werktuigbouwkundig procesengineer (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 19 February 2018

  Werktuigbouwkundig procesengineer (Arcadis Nederland) Arcadis zoekt een proactieve, creatieve en gedreven werktuigbouwkundig procesengineer die mede vorm wil geven aan onze ambities op het gebied van waterzuiveringen en watertransportsystemen.

 • Projectleider/Specialist Waterveiligheid (Waterschap Zuiderzeeland)

  geplaatst op: 18 February 2018

  Projectleider/Specialist Waterveiligheid (Waterschap Zuiderzeeland) De komende jaren beoordelen we onze dijken en voeren we dijkverbeteringen uit. Om deze klus uit te voeren heeft Waterschap Zuiderzeeland behoefte aan een ervaren projectleider met voldoende specialistische kennis van de nieuwe veiligheidsnormen en de nieuwe rekenregels.

 • Adviseur Waterketen/Waterkwaliteit (Waterschap Zuiderzeeland)

  geplaatst op: 18 February 2018

  Adviseur Waterketen/Waterkwaliteit (Waterschap Zuiderzeeland) Je bent bij Waterschap Zuiderzeeland verantwoordelijk voor het uitvoeren van verkenningen en je adviseert op het grensvlak van waterketen en waterkwaliteit.

 • Adviseur Waterkwaliteit (Waterschap Zuiderzeeland)

  geplaatst op: 18 February 2018

  Adviseur Waterkwaliteit (Waterschap Zuiderzeeland) Je levert als Adviseur Waterkwaliteit een bijdrage aan schoon water in Flevoland, zodat ons water op de gewenste manier te gebruiken is en we gunstige omstandigheden creëren voor de ecologie.

 • Toezichthouder Productie Bedrijfsvoering (Oasen Drinkwater)

  geplaatst op: 15 February 2018

  Toezichthouder Productie Bedrijfsvoering (Oasen Drinkwater) Jij bent de toezichthouder die steekproefsgewijs onze waterwingebieden gaat controleren en er voor zorgt dat werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

 • Technisch Document Beheerder (Oasen Drinkwater)

  geplaatst op: 15 February 2018

  Technisch Document Beheerder (Oasen Drinkwater) Als technisch document beheerder ben je, samen met je collega, verantwoordelijk voor het beheer van alle technische tekeningen binnen de afdeling Productie. Jij weet als geen ander hoe je de tekeningen moet lezen en aanpassingen maakt in tekeningen.

 • Ervaren Projectleider Techniek (Oasen Drinkwater)

  geplaatst op: 15 February 2018

  Ervaren Projectleider Techniek (Oasen Drinkwater) Wil jij ervaren hoe het is om projectleider te zijn binnen een drinkwaterbedrijf? Ga aan de slag als projectleider bij Oasen en ervaar het zelf. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van omvangrijke multidisciplinaire projecten.

 • Onderzoeker techniek en scheepvaart (Rijksoverheid)

  geplaatst op: 15 February 2018

  Onderzoeker techniek en scheepvaart (Rijksoverheid) De Onderzoeksraad voor Veiligheid zet zich ervoor in om deze en andere ongevallen en rampen in de toekomst te voorkomen. Daarvoor zoek jij als onderzoeker ter plekke uit wat er mis is gegaan en wat de achterliggende oorzaken zijn.

 • Hydroloog / Adviseur (Waterschap Rivierenland)

  geplaatst op: 15 February 2018

  Hydroloog / Adviseur (Waterschap Rivierenland) Naast de advisering voer je ook eigen projecten en onderzoeken uit op het gebied van hydrologie. Ben jij de hydroloog / adviseur die het team Kennis en Advies van Waterschap Rivierenland gaat versterken?

 • Relatiemanager (AQUON)

  geplaatst op: 14 February 2018

  Relatiemanager (AQUON) Ben jij als relatiemanager hét schakelpunt tussen de 9 waterschappen en de AQUON-organisatie en vervul je een cruciale rol in het vertalen van vragen van en aan waterschappen en hoogheemraden?

 • Senior consultant en projectmanager ‘Water for Industry’ Europe (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 14 February 2018

  Senior consultant en projectmanager ‘Water for Industry’ Europe (Arcadis Nederland) Arcadis is op zoek naar een collega die mede gaat zorgen voor groei van onze projecten binnen waterbehandeling en duurzaam watergebruik bij industriële klanten in Europa.

 • Beheerder riolering / water (Gemeente Zeist)

  geplaatst op: 14 February 2018

  Beheerder riolering / water (Gemeente Zeist) Als rioolbeheerder bij de Gemeente Zeist ben jij de specialist die trajecten kan begeleiden voor het oplossen van wateroverlast. Met je deskundige blik toets jij rioolontwerpen en waterhuishoudkundige vraagstukken.

 • Coördinator procesautomatisering (Waterschap Aa en Maas)

  geplaatst op: 13 February 2018

  Coördinator procesautomatisering (Waterschap Aa en Maas) Je spreekt de taal van procesautomatisering maar ook van planvormers, waterbeheerders en managers. Simpel gezegd, een nerd bij Waterschap Aa en Maas die abstract kan denken en sociaal vaardig is.

 • Sales Engineer Water (the Netherlands) (Mercuri Urval)

  geplaatst op: 12 February 2018

  Sales Engineer Water (the Netherlands) (Mercuri Urval) EnviroChemie is looking for a Entrepreneurial and sales driven business developer. You will be responsible for establishing and developing new industrial relations and developing business in the Dutch market.

 • Consultant klimaatadaptatie stedelijk water (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 12 February 2018

  Consultant klimaatadaptatie stedelijk water (Arcadis Nederland) Ga jij bij Arcadis als consultant aan de slag om opdrachten te verwerven als ook inhoudelijk advies te geven ten aanzien van stedelijk water met focus op klimaatadaptatie? Kom ons team dan versterken!

 • Medewerker Geo-informatie (Waterschap Brabantse Delta)

  geplaatst op: 11 February 2018

  Medewerker Geo-informatie (Waterschap Brabantse Delta) Je voert overleg met interne opdrachtgevers en collega’s om de informatiebehoefte goed in kaart te brengen. Waar van toepassing bereid je de inwinning van gegevens voor, win je deze eventueel in en verwerk je de gegevens tot de benodigde informatie.

 • Vakgroepleider Watersysteem (Aveco de Bondt)

  geplaatst op: 8 February 2018

  Vakgroepleider Watersysteem (Aveco de Bondt) Naast jouw rol als vakgroepleider werk je als senior adviseur of projectleider aan complexe vraagstukken op het gebied van watersystemen, stedelijk water en diverse integrale projecten waarin wateropgaven liggen, veelal in een multidisciplinaire omgeving.

 • Omgevingsmanager (Vitens)

  geplaatst op: 8 February 2018

  Omgevingsmanager (Vitens) Als Omgevingsmanager bij Vitens werk je in het team Omgevingsmanagement. Het team zorgt voor het veiligstellen van voldoende en schone drinkwaterbronnen.

 • Proces- en Relatiemanager (Hoogheemraadschap van Rijnland)

  geplaatst op: 8 February 2018

  Proces- en Relatiemanager (Hoogheemraadschap van Rijnland) Je bent namens Rijnland een centrale persoon in het samenspel tussen overheden (m.n. gemeenten) en andere stakeholders (agrariërs, ontwikkelaars en inwoners). Je let daarbij op de onderlinge samenhang en je maakt een goede afweging tussen interne en externe belangen.

 • Teamleider Geo-informatie (Waterschap Brabantse Delta)

  geplaatst op: 7 February 2018

  Teamleider Geo-informatie (Waterschap Brabantse Delta) Jouw team werkt procesgericht aan Geo-infomatie producten die nodig zijn voor het hele Waterschap. Jouw teamleden zorgen voor het inwinnen, opslag, beheer en presentatie van geografische informatie en het adviseren hierover ten behoeve van andere processen.

 • Communicatieadviseur grote projecten (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 6 February 2018

  Communicatieadviseur grote projecten (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Je bent onderdeel van het team communicatie en je bent de schakel tussen de corporate communicatie en de projectcommunicatie. In eerste instantie zijn de werkzaamheden met name gericht op de dijkversterking van de Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven.

 • Junior Specialist Civiele Techniek / Grondwaterbronnen (IF Technology B.V.)

  geplaatst op: 5 February 2018

  Junior Specialist Civiele Techniek / Grondwaterbronnen (IF Technology B.V.) If Technology zoekt een collega die het team kan versterken, affiniteit heeft met duurzame techniek, verstand heeft van de ondergrond en goed in staat is theorie te vertalen naar de uitvoering.

 • Specialist Procesautomatisering (PA) met ICT affiniteit (Waterschap Vechtstromen)

  geplaatst op: 4 February 2018

  Specialist Procesautomatisering (PA) met ICT affiniteit (Waterschap Vechtstromen) Als specialist en beheerder van de PA ben je in staat om het PA waterschapbeleid te vertalen naar uitvoeringsvoorbereiding binnen jouw vakgebied. Dit doe je door te werken aan de (technisch infra)structuur en standaardisatie/harmonisatie van de PA.

 • Strategisch adviseur watervoorziening (WMD Drinkwater BV)

  geplaatst op: 4 February 2018

  Strategisch adviseur watervoorziening (WMD Drinkwater BV) Je geeft vorm aan de toekomst van productie en distributie infrastructuur in Drenthe. Op basis van analyse van externe en interne ontwikkelingen adviseer je het management over benodigde en gewenste aanpassingen.

 • Coordinator hoogwater veiligheid (Inspectie Leefomgeving en Transport)

  geplaatst op: 1 February 2018

  Coordinator hoogwater veiligheid (Inspectie Leefomgeving en Transport) Dankzij jou is de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) in staat administratieve controles, audits en inspecties rondom waterkeringen adequaat uit te voeren.

 • Procesoperator Centrale Proceskamer (Hoogheemraadschap van Rijnland)

  geplaatst op: 30 January 2018

  Procesoperator Centrale Proceskamer (Hoogheemraadschap van Rijnland) Het team bedienen waarin jij komt te werken heeft de taak om de bedrijfsvoering van zuiveren zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Het bedienen vindt centraal plaats vanuit een centrale proceskamer daar waar het kan.

 • Vakspecialist Procesautomatisering (Hoogheemraadschap van Rijnland)

  geplaatst op: 30 January 2018

  Vakspecialist Procesautomatisering (Hoogheemraadschap van Rijnland) De vakspecialist Procesautomatisering kan vanuit zijn technische achtergrond complexe problemen analyseren en deze vertalen naar oplossingen en heldere opdrachten aan opdrachtnemers, tevens ben je in staat om collega's bij complexe storingen in het veld te ondersteunen.

 • Adviseur Vergunningen Industrieel (afval)water (Royal HaskoningDHV)

  geplaatst op: 24 January 2018

  Adviseur Vergunningen Industrieel (afval)water (Royal HaskoningDHV) Als adviseur werk je in een projectteam aan vergunningaanvragen voor onze industriële klanten. Je bent verantwoordelijk voor opstellen van een aanvraag voor de watervergunning of de waterparagrafen van de omgevingsvergunning.

 • Manager Adviesgroep Drinkwater 2.0 (Royal HaskoningDHV)

  geplaatst op: 24 January 2018

  Manager Adviesgroep Drinkwater 2.0 (Royal HaskoningDHV) "Strong 22", is dé opgave voor de komende jaren. Je neemt de groep mee op reis naar Drinkwater 2.0. Business ontwikkeling en innovatie, de digitale transformatie, ondernemerschap en zelfsturing zijn hierbij belangrijke pijlers. Startpunt hierbij is een duidelijke en inspirerende (markt)visie op de drinkwatersector.

 • Junior Laboratorium Technicus (KIWA Assurance)

  geplaatst op: 24 January 2018

  Junior Laboratorium Technicus (KIWA Assurance) Je voert beproevingen uit op waterproducten volgens de te testen normen en de accreditatie vereisten. Voor de aansturing van testapparatuur programmeer je verschillende apparatuur zoals PLC’s, robots en beproevingstoestellen.

 • Projectleider (Nationaal Watertraineeship)

  geplaatst op: 24 January 2018

  Projectleider (Nationaal Watertraineeship) Ter uitbreiding van het Team Projecten van de unit Bouwen Renoveren en Onderhouden (standplaats Roermond), zijn wij op zoek naar een trainee met de ambitie projectleider te worden.

 • Senior Handhaver (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 23 January 2018

  Senior Handhaver (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Jij bent van nature en dankzij je ervaring in het vakgebied een echte senior-collega bij Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden. Je brengt graag verbeteringen aan in werkwijze en aanpak (bijvoorbeeld processen en protocollen).

 • Junior Handhaver (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 23 January 2018

  Junior Handhaver (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Hoogheemraadschap de Stichtse RIjnlanden is op zoek naar handhavers, die een rol gaan spelen in het naleven van de wet- en regelgeving. Handhavers die zich met hart en ziel willen inzetten voor een veiliger Nederland.

 • Medior Handhaver (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden)

  geplaatst op: 23 January 2018

  Medior Handhaver (Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden) Je bent in staat om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Je loopt niet weg voor lastige situaties en zoekt altijd naar oplossingen. Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als op schrift. Je hebt al wat werkervaring, bijvoorbeeld bij infrastructurele projecten.

 • Coördinator Terreinen (Evides)

  geplaatst op: 19 January 2018

  Coördinator Terreinen (Evides) Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van de natuurterreinen en onderhouden van de groenvoorzieningen, het monitoren van flora en fauna en (grond)-watergegevens.

 • Civiele ontwerpleider waterzuivering (Arcadis Nederland)

  geplaatst op: 3 January 2018

  Civiele ontwerpleider waterzuivering (Arcadis Nederland) Arcadis zoekt een proactieve, creatieve en gedreven Civiele ontwerpleider waterzuivering die mede vorm wil geven aan onze ambities op het gebied van watertechnologie.

 • Senior adviseur stedelijk water (Wareco Ingenieurs)

  geplaatst op: 22 December 2017

  Senior adviseur stedelijk water (Wareco Ingenieurs) Wareco Ingenieurs is op zoek naar een Senior adviseur stedelijk water. Met jouw ervaring willen we verder groeien en onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

 • Docent Bodem en Landschap (Aeres Hogeschool)

  geplaatst op: 1 June 2017

  Docent Bodem en Landschap (Aeres Hogeschool) Docent Bodem en Landschap (0,5 fte) - TIJDELIJK: vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof - voor de opleidingen: Toegepaste Biologie en Geo, Media & Design

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het