secundair logo knw 1

Eline Huiting wordt de adjunct-directeur van Waterschap Zuiderzeeland. Ze begint op 1 september.

Eline Huiting 180 Eline HuitingHuiting (44) kent de wereld van het water. De afgelopen zestien jaar werkte ze bij Havenbedrijf Amsterdam in verschillende strategische en leidinggevende functies. Op dit moment is ze plaatsvervangend directeur-secretaris.

Bij de gemeente Amsterdam en gemeenten waarvoor het Havenbedrijf werkt deed Huiting ervaring op met het openbaar bestuur.

Bij Waterschap Zuiderzeeland vormt ze met secretaris-directeur Wouter Slob de directie. Ze geven leiding aan de ambtelijke organisatie en adviseren het dagelijks en algemeen bestuur.

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.
In 100 jaar slechts 25cm liniair en geen 200cm dat is eindelijk goed nieuws!!