secundair logo knw 1

Alejandro Roman Fernandez (44) is aangesteld als chief commercial officer (cco) bij de Enschedese producent van nanofiltratiemembranen NX Filtration. De Spanjaard heeft een rijke internationale ervaring in mondiale marketing en kent de internationale watermarkten.

Fernandez 180 vk Alejandro Fernandez In de nieuwe functie wordt Fernandez verantwoordelijk voor het managen en uitbreiden van NX Filtration's wereldwijde verkoopapparaat en netwerk van distributeurs en Original Equipment Manufacturer (OEM) partners. Hij begint in september.

De nieuwe cco van NX Filtration komt van Organica Water, waar hij als vice-president verantwoordelijk was voor alle verkoopactiviteiten wereldwijd, het aansturen van de regionale verkoopteams en het uitbreiden van het wereldwijde partnernetwerk.

Eerder werkte hij bij Pentair (Nederland), Xylem (Spanje en Verenigd Koninkrijk) en Thames Water (Verenigd Koninkrijk). Hij studeerde aan de Universiteit van Cadiz (Spanje) en aan de Kingston University in Londen (Verenigd Koninkrijk).

Typ je reactie...
Je bent niet ingelogd
Of reageer als gast
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Laat je reactie achter en start de discussie...

Laatste reacties op onze artikelen

Waterniveau in rivieren stijgt niet over de volle lengte. Pas in het deltagebied wordt er overlast ondervonden. 
Hoe denk je dat een rivier met een waterval over de volle lente evenveel stijgt??


Het aanblijven van Woolderink in het waterschapsbestuur zal niet de rust brengen om op een verantwoorde manier besluiten te nemen, wrok zal meespelen in de besluitvorming, integriteit is een issue in politiek en bestuur.
Dus rest maar 1 ding.
Juist opstappen
De term richtlijn is hier onjuist. Het gaat om een richtsnoer (guidance document). Een richtlijn heeft de status van wetgeving, een richtsnoer niet. Verder prima initiatief. 
@A.VosZo voelt het wel soms, he?  Maar met naar elkaar wijzen en zeggen 'zolang hij niet iets doet, doe ik ook niets' komen we niet verder. We zijn helaas niet zo braaf, NL heeft zelfs de rechter nodig gehad om ons te dwingen ons afgesproken huiswerk te doen. (Urgenda)
Misschien sneller de dijken ophogen. Al stoot ons landje geen CO2 meer uit, en rijden we allemaal elekritisch, weinig vee, geen gas meer, geen hout stook, dan nog blijft de zeespiegel stijgen - niet iedereen is zo braaf als wij zijn.