h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Participatie & Regisseren van Netwerken

Interactieve werplaatsen in het najaar - Met veel passie zetten we ons dagelijks in voor schoon, voldoende en veilig water. Maatschappelijke veranderingen stellen nieuwe eisen, aan participatie en samenwerking in netwerken. Wat komt daar zoal bij kijken?

Lees verder

Resource Recovery, Just Do It?

Resource recovery is the future. In a circular economy it is essential to recover as much resources from waste(water) as possible. Symposium with inspiring examples of resource recovery projects, on 9 November in Wageningen.

Lees verder

KNW Najaarscongres

Save the date - KNW Najaarscongres op vrijdag 24 november in de Mariënhof in Amersfoort, met als centraal thema de 'Waterprofessional van de toekomst en de impact van de digitale revolutie'

Lees verder

Introductiedag Jong KNW : Water in de stad

Jong KNW organiseerde op vrijdag 9 juni de jaarlijkse Introductiedag voor jonge professionals in de watersector. Thema was Water in de stad, over de negatieve gevolgen van heftige regenbuien en de toename van het oppervlak beton in de stad.

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het