h2ologoprimair


knw uitgever h2o

Excursie Jong KNW

Nog 1 plek beschikbaar! De Haringvlietsluizen gaan in 2018 op een kier. Jong KNW bezoekt op 18 oktober, voorafgaand aan de opening, dit veelomvattende en unieke project.

Lees verder

Resource Recovery, Just Do It?

Resource recovery is the future. In a circular economy it is essential to recover as much resources from waste(water) as possible. Symposium with inspiring examples of resource recovery projects, on 9 November in Wageningen.

Lees verder

Participatie & Regisseren van Netwerken

Interactieve mini-masterclasses in het najaar - Met veel passie zetten we ons dagelijks in voor schoon, voldoende en veilig water. Maatschappelijke veranderingen stellen nieuwe eisen, aan participatie en samenwerking in netwerken. Wat komt daar zoal bij kijken? 10 november in Leiden; 8 december in Den Bosch.

Lees verder

KNW Najaarscongres 2017

Samen maken wij de toekomst. Maar wat is die toekomst? En wat is de impact van de digitale revolutie in de watersector? Kom naar het KNW Najaarscongres 2017 op vrijdag 24 november en denk mee! Samen geven wij richting aan onze bedrijfstak.

Lees verder

Waterkwaliteit op de kaart IV

Save the date: Het vierde Symposium Waterkwaliteit op de Kaart (WOKIV) wordt gehouden op donderdag 25 januari 2018 in het LEF-center, Griffioenlaan 2 in Utrecht.

Lees verder

Waternetwerk maakt gebruik van coockies om de gebruikerservaring te verbeteren. Als u onze site bezoekt, gaat u akkoord met het gebruik hiervan. Ik snap het